-



Dagarna går och jag jobbar mycket. Längtar till imorgon kväll för då är det inte jobb förrän på lördag. Jag funderar på att spontanboka en konsert med Don Omar och på fredag blir det nog utgång igen. Snart är det dags för plugg också, både längtar och inte längtar.

Peace

*


When your ex says "you'll never find anyone like me" reply with "that's the point

Cykelturer på kvällarna, mys på uteserveringar på dagarna, lunch på Pampas Marina, chill vid bryggan, sol, jordgubbar med chokladsås, stek på balkongen, härliga vänner, shopping, konsert -  så har de senaste dagarna sett ut, helt okej faktiskt! Idag är det sista juli och därmed ännu en dag närmre gymnasiet och Jensen norra. Ser verkligen fram emot att träffa nya människor och en ny skola!


Take me back to Miami


every moment I'm with you, I catch my breath


Wild hearts can't be broken


These will be the times we look back on with happiness




''Jag hoppas att jag står sådär snart igen''

Det är mycket som man vill göra men vart ska man börja egentligen? Idag har jag tagit ett stort beslut som kan förändra mitt liv, antingen är det något som jag vill göra i framtiden eller så är det något som får mig att veta vad jag vill. De senaste dagarna har drömmen växt sig starkare, jag tror att jag vill bli polis. Det här kan vara en bra början till min dröm och jag hoppas att jag har valt rätt. Förutom att jag tagit ett stort beslut har jag också jobbat i sju timmar och det var jobbigt kan jag säga efter nio timmars arbete igår, jag trivs inte och måste därifrån, det är jag ju också snart.

En annan viktig sak som hänt i mitt liv är att jag nog ska börja spela floorball igen, fortsättning följer. Den senaste tiden har jag hållt igång med cykel runt sjöarna i över en timme nästan varje dag, det är kul och något jag tänker fortsätta med för att bygga upp konditionen.

peace

The Wanted- Glad you came


Restless heart

Sing to me like you did long long time ago. We we're young only 17.
Gårdagens konsert på Gröna Lund - Lisa Miskovsky var magisk. Jag hade gåshud, alla låtar var riktigt bra. Det är kvällar som igår som man inser att livet inte kan vara så mycket bättre. Idag har jag jobbat i nio timmar, imorgon är det samma sak men på fredag ska jag festa, då är det värt varenda sekund.
oh come to me baby. and I was your angel, oh baby you were my king
And we had coins in our pockets, and we had songs to sing
And I had my moma´s dress, no wedding ring
We walked down at the valley







Yesterday night, memories

Reach for the stars and if you don't grab them, at least you're on top of the world.







Lisa Miskovsky igår på Grönan, vilken känsla, vilken kväll.

When you love someone, thinking about them is like breathing. You do it without knowing, and you do it all the time.


The unforgettable romance

I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow

Set fire to the rain




Before you go to sleep, let go of everyone who doesn't belong in your life. No need to take them with you into tomorrow.


Now nothing can change what you mean to me



Vi tog en runda med cykeln ikväll förbi mormor och dom andra med nybakta bakelser. Det nya livet fortsatte precis som cykelturen. Vi åkte till båtarna och sen hem igen för att direkt ta Audin till Täby för att hämta mamma och pappa som var hos några kompisar. Imorgon ska jag spela golf! Wish me luck. Jag älskar livet, gör du?


Nightclub SUMMER

Yesterday








And when she says she wants someone to love, I hope you know that she doesn’t mean you.


Your life is a puzzle, don't waste your time trying to place people where they don't fit.


If you smile when no one else is around, you really mean it

Jag tittar tillbaka på bilderna. De bilder som nu klistras in i fotoalbum fast de just det ögonblicket var verklighet. De bilder som utstrålar så mycket glädje, frihet och hopp. Hopp om allt, verkligen allt. Alla som var samlade den kvällen vid stranden kände samma känsla. Känslan som bubblade inombords och fick oss alla att skrika av glädje. Känslan som fick våra ögon att tåras av lycka och hoppa av glädje. Vi alla kramade våra nära och kära, vi visste att vi aldrig skulle få tillbaka just det där ögonblicket.  Jag slår vad om att jag inte var den enda som tänkte att jag ville stanna tiden samtidigt som jag nöp mig själv i armen.


Your shirt has to go, but you can stay


Just a small town girl
Took the midnight train going anywhere
Just a city boy, born and raised in south Detroit
Took the midnight train going anywhere
Strangers, waiting... walkin' down the boulevard
Their shadows searching in the night
Street lights... people
Living just to find emotion
Hiding somewhere in the night

Jag tar det lugnt och lyssnar på musik. Har precis satt in bilder i mitt nya fotoalbum från USA. Jag trivs med mitt nya liv och lägenheten är jättefin. Känns som att vara på semester att få lite tid över till att göra precis vad man vill utan att alltid ha press från olika håll som när vi bodde på landet. Imorgon kommer Louise och Frida hit igen innan vi ska ut till en ny nattklubb, vi ska dricka mojito. Life is good.

....


Alessandro Matri



HOT HOT HOT

Apart from being sexy, what do you do for a living?


Life is wonderful




Underbar dag med underbara vänner. Mötte Elin på Fridhemsplan vid elva och sen gick vi till Rålis och åt lunch på gräset och pratade om allt, kul att ses igen och hoppas på party tillsammans på fredag. Lite senare kom Louise och Frida hem till mig och åt middag tillsammans med family. Sen tog vi med oss vindruvor och annat gott och satte oss nere på bryggan på en filt. Ni är bra

Miss that day








'' För den dagen var det vi mot världen, 9 juni 2011''


Nothing but love



Vet inte om det är för att jag är galet partysugen (på torsdag och fredag smäller det) eller om det är för att jag omges av snygga människor (både på insidan och utsidan) som livet är underbart. Och det viktigaste av allt I'm over en viktig sak som inte ens var värd att tänka på. What goes around comes around. Fuck you. Imorgon är det working 9 to 5 som gäller men jag klagar inte, på onsdag får jag finbesök och runt lunch samma dag ska jag fika med en vän som nog kommer att göra Stockholmsnätterna sjukt dangerous med mig i sommar! Den här sommaren kommer definitivt att sluta bättre än den började, inget stoppar mig nu. Ok you drive a Maserati, but that don't impress me much

drömmer mig bort i ett iskallt ikea land

Mycket har förändrats sen jag skrev sist. Jag har levt livet fullt ut och kanske mer än någonsin vilket har varit helt jävla underbart. Det visade sig att det var precis det som jag behövde, för när jag väl satt vid gaten på Miami international airport på väg hem hade någonting förändrats. Det var känslan av att sitta med pumpande musik i framsätet på en GMC yukon med händerna utanför rutan, åkandes förbi Miami beach och med galet mycket frihet inombords som gjorde förändring. I drömmarnas land us of the a levde jag verkligen i en dröm, en dröm som jag aldrig ville vakna upp ur. Det var kanske när jag hittade min flygplansstol i planet som hade destination Stockholm som jag verkligen förstod. Att allt som hänt under de tre veckor jag varit där satt djupa spår och att de byggt upp grunden för något nytt. Jag hann inte fundera mer innan jag lutade mig tillbaka i stolen och somnade. Fortfarande i drömmarnas värld.

allt som flyger upp måste landa till slut men jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig.

I feel life, it just began.

Det är fest hos mig ikväll och hela världen är min. För så känns det just nu trots att mitt liv är i flyttkartonger och stora förändringar kommer att ske. Bäst, bäst, bäst livet alltså, för det här kommer nog att bli riktigt bra. Blir en nystart på alla plan. För när hon var nedbruten tog hon sig upp igen starkare än någonsin och hon kände verkligen att hela världen var hennes i alla fall för en stund. För hon vet att hon har det bästa framför sig och att livet kommer att bli precis som hon vill om allt går som det ska. Skuggorna är bakom henne och idag följde alla hennes steg. För hon har avslutat ett kapitel och börjat ett annat, lyckligare än på länge.

Florida 2011 blev drömbra

oj, vet inte vart jag ska börja. På tre veckor har jag sett vilda delfiner på USA:s finaste strand, suttit med ena armen ut genom rutan med högsta volym på Ocean Drive, shoppat tills jag inte orkat bära, vi har tagit den där extra rundan med bilen bara för att lyssna klart på en låt, tagit alldeles för många bilder, druckit drinkar, ny vänskap, sett Miami ink, besökt ett indianreservat, hållt i en livs levande alligator, åkt förbi Madonnas, Ricky Martin's m.m. hus med båt, åkt jetski,  ja listan kan göras lång och det finns inga ord för hur mycket jag skulle vilja uppleva allt igen och igen.

Keep calm and say ''Bitch I don't live to please you''


Live Love Laugh

magiskt, livet alltså. Jag skulle kunna flytta hit.

Början på en lång historia


''Jag hoppas att du har det bra var du än är''

På andra sidan jorden, finns mycket tid att tänka. Borde tänka mindre. Samtidigt är jag lyckligare än på länge. Ångrar inget av det som vi två fick uppleva tillsammans under den korta tid som livet var vårt. Allt jag har fått uppleva det här året är otroligt och jag är otroligt tacksam över det. Just nu är jag i paradiset och hela världen är min. Dom två närmsta veckorna kommer mitt liv att förändras, jag ska börja om på nytt, på ett nytt ställe och min höst kommer att avgöras, blir grymt hoppas jag.

peace, tills vi hörs igen.


Barfota fötter genom hela stan, i en främmande stad

Jag är så underbart lycklig! Finns inga ord just nu. Det här året kommer att bli bäst, finns inget som kan stoppa mig nu. Den här resan har förändrat mitt liv. Skulle kunna skriva en bok om allt jag varit med om de senaste två veckorna. Det som är minst lika bra är att jag har underbara kompisar där hemma, det här är vårt år, precis som vi sa på nyår! OCH, jag har drygt en vecka kvar i paradiset!

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans



RSS 2.0