nu tror du säkert att jag hoppas på något som aldrig ska bli av

Spotify är på och spellistan vid namn 'chilli'n' rullar för fullt, passar rätt bra då det är precis vad jag gör just nu. Dagen har bestått av vanliga lektioner, skratt, hästar (min bara min S), redovisning, plugg, en chans och även lite dans. Love is crazy-but so am I.

vi skulle klara vad som helst



Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med

med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting


minnen från en annan stad, från ett annat år, från en annan tid

Dagen har spenderats i huvudstaden, har strossat runt på så många gator så att jag inte ens kan ränka dem på mina fingrar och tår. Att se människor stressa runt för att hinna med saker, för att inte planeringen för dagen ska spricka, för att de ska hålla tiden. Jag själv kände att lugnet spreds inombords vilket är ovanligt då jag brukar vara den som stressar runt. Med andra ord: skönt med helg.

nothing is impossible

Skoldagen räddades av att vi fick sluta en timme tidigare vilket var välbehövligt. Veckan har varit full av galenskaper och det är kanske därför som allt ändå har gått så pass bra som det har. I helgen hoppas jag på ett biobesök och kanske en shoppingtur. Only the time will tell.


Tänker du precis som jag? dream big.

Cambridge

Idag har allt fungerat perfekt! Buss, flyg och tåg, nu sitter jag här i Cambridge! Väntar på att min amazing friend ska komma tillbaka från sin lektion för sen väntar yoga, jacuzzi, middag och utgång!
you gotta dance

Good life


Bild från min senaste resa
Imorgon lämnar jag Sverige för England! Kommer att bli galet! Längtar, längtar, längtar. Pratade med E på skype en lång stund idag och vi taggar, crazy som vi är. Tror att det blir middag och utgång imorgon kväll, kanske lite yoga och jacuzzi också. Kan inte bli bättre

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly
Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone

New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say

Oh this has gotta be the good life

One Republic- Good Life

there's no time for giving up

Jag kämpar på och tänker ta mig igenom en till termin. Skolan tar väldigt mycket tid just nu men det gäller att ha något att se fram emot. Alla dessa inlämningsuppgifter, glosor och prov står mig upp i halsen. Jag vill inget hellre än att sätta mig på ett plan och dricka strawberry daiquiri på stranden. Det är tur att mina dagar förgylls av härliga hästar, galen humor och spontana skrattanfall. Jag ger aldrig upp.

du och jag. jag och du. då som nu. nu som då.

You and me and a bottle of wine



Save tonight
2 days
Hjärtan som slår, vi står där vi stod. Minns det som igår, första gången du log
Nu står du där på gatan, allt var svävande men nu ser jag klart...
Även om det är över nu.

Långa nätter

Gårdagskvällen bjöd på mycket skratt, prat, god mat och nostalgi. Just like the old times with you.

Första gången ja, du sa hej
Det är så logiskt alla fattar utom du
Du har inte en aning om
Att jag tänker på dig precis just nu


man kan inte göra allt men man kan göra något.

Jag måste sluta förvånas över människor. Ibland blir jag dock så förvånad att jag inte kunde låta bli att le och skratta inombords. Helt sjukt faktiskt. Jag måste sluta tro att alla vågar stå för saker som händer runt omkring dem. Jag kan dock inte sluta hoppas på att människor öppnar sina ögon och ser efter vad som sker. Att ta tag i läget, tänker efter innan man gör något och inte bara tänka på sig själv i alla dess situationer. Jag kan lova att du får folk att tänka till om du är den personen som inte följer strömmen. Våga säga nej. Våga säga ja. Man måste våga. Ibland måste man ta chanser. Men det absolut viktigaste: Våga stå för någonting som du tror på, dvs våga stå för din åsikt.

jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför


Vaknade tidigt, fixade stallet och satte mig i audin för att köra nästan tio mil till Skoklosters slott där jag har spenderat min dag. Gick runt tillsammans med en släkting som jobbar där och vet allt (läs ALLT). Lite kusligt att gå runt med en ficklampa i ett öde slott (har inte öppet på vintern) bland uppstoppade hästar, vapen och rustningar men välbehövligt för mitt projektarbete. Ska åka dit igen när det blir lite varmare eller ta på mig en varmare jacka! Riktigt kallt! Tack för hjälpen.


Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på
...En kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på

Jag var ingen
Du var aprilhimlen

naked juice bar



Unnade mig själv en smoothie från Naked juice bar häromdagen, rekommenderas starkt!

vi delar samma dröm



Jag kände för en förändring så jag tog mig i kragen och färgade håret. Hade tvekat rätt länge om jag skulle göra det men sedan slog tanken mig, vad är det värsta som kan hända? och wooops så var förändringen gjord. Nöjd men det ska bli mörkare.
Tittade igenom en gammal spellista häromdagen och min blick drogs genast till en låt som nu framkallar nostalgi.  En låt som påmminer mig om hur tiden var då. En låt som vi spelade tills vi kunde hela texten utantill. En låt som vi spelade så många gånger i rad att högtalarna måste ha tröttnat på den. Låten som var våran och som vi spelade som tidsfördriv. Låten som vi spelade medan vi passerade alla vägskyltarna. En låt som alltid kommer att finnas kvar.  En låt att minnas till.

I follow rivers

Har spenderat min dag på jobbet, softat framför filmen Grown Ups och nu är det dags för några timmars fotbollsträning, wish me luck!

peace

So when I trip on my feet, Look at the beat
It was all written in the sand
When I'm shaking my hips

Pics from yesterday





Magenta


Du är snart där


Vi gör bara som vi brukar göra
Sitter i skolan och kämpar med två redovisningar som ska göras idag, yes jag känner att jag lever just nu. Om en timme har jag möte med min handledare ang projektarbetet och senare under dagen ska jag alltså redovisa ute på Lidingö. Sen hem direkt för att fixa lite och åka vidare till L, för ikväll ska vi göra det igen, succé. Undra vad Sundbyberg och Stockholmsnatten bjuder på idag? Vi ses i dimman!

HEY BABY. HEY BABY.HEY

peace and love // Paulina

amor vincit omnia


som om det vore igår



09'

Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln
Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt, äään

det du säger, säger inte mycket till mig



Ska ta mig in till den stora staden igen för att redovisa i specialidrott och för att en än gång sätta på mig labbrocken, är inte så taggad. Fotbollen igår gick bra, välbehövligt,  men det var tungt för att jag gav allt. Antar att det är sån jag är, kan inte ta det lite lugnare ibland som jag kanske borde. Jag missar Åland men åker till London, vinner en sak men förlorar en annan. Satsar på cupen om några veckor istället, då tar vi dom! See you later! Peace

Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad? Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig. Inte i dig.
Vi har skuggorna bakom oss

jag lever nog för kicken precis som du, eller?

Galet tagg inför fotbollsträning om mindre än en timme, nu kör vi.

okej öh, okej då åker vi det är så det blir
nu lever du på lånad tid som mona lisa
ner på golvet visa vad du går för shiiet
och dansa med ammunition i blicken
hon kan alla voodotricken
hennes stil den är långt ifrån old (school)
för vi dansar med vapen, utgång är framgång
då blir det vållande till annans död på ditt dansgolv


Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?


Jag tror När vi går genom tiden Att allt det bästa Inte hänt än

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.


way to much stress

Sitter och projektarbetspluggar på hög nivå med Hoffmaestro som sjunger '' don't you worry girl, everything will be alright in you world'' i lurarna. Välbehövligt, just nu och då. Jag lever lite mer för varje dag. Du är bäst. Vår tid är nu.

5 månader, då är jag där jag mest av allt skulle behöva vara just nu



åh vad jag älskar dig



min bebis, du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. då nu och föralltid

hoping to blush tomorrow for what I did today

 
Dagen har varit en av de tråkigaste på länge, låter inte så kul kanske men sant. Tiden har bara runnit iväg utan att något speciellt har hänt så i slutet slog jag på stort och satsade allt på ett kort, jag lever för kicken precis som du. Högsta volym på iphonen just nu och min favorit är på repeat. Kan inte låta bli att längta lite till det är min tur att spåra på dansgolvet, hands up in the air like we don't care. Kan lova att det kommer bli galet, klackarna i taket med andra ord.


jag gjorde det

Debuten är avklarad. Vi vann en match och förlorade två. Men det kändes som om vi vann. Personlig seger kanske. Jag fick mycket speltid och gav allt på planen, mer kunde jag inte göra. Jag är nöjd, väldgt nöjd. Det här kommer att bli bra, grymt bra. På kvällen var det fotbollsträning med veteranerna, hoppas på toppform till i sommar.

Nu ska jag snart åka in till skolan för att vara med på min sista historialektion någonsin.


Hoffmaestro

Idag har jag jobbat i några timmar, hjälpte en vän på jobbet och fick oväntat hjälp på ica på väg hem sen, karma? Kämpar mig igenom träningsvärken och hoppas på att den har släppt lite tills imorgon då det är dags, premiär med laget, hoppas på succé. Blir hämtad vid sju imorgon av två from the gang, kan inte bli bättre. Nu sitter jag och lyssnar på Hoffmaestro, ni gör min dag, förstår inte hur jag kan ha missat dem tidigare, grymma.

Hoffmaestros bästa:
Call it off
My shoes
Crimson sky
Memories in blue
Got left
So you do (Slimi jimi bubby boy)

Lyssna och njut

peace


a trip to remember







Värt att minnas, värt att tänka tillbaka till, det vill säga en dag som jag aldrig glömmer.

Kommer du ihåg hur vi gjorde? Det gör jag.





Vi går barfota ner på stan, vi vet inte hur kvällen slutar
Spain 10

en dröm, en sanning och en verklighet







Kvart i tio en lördag, jag har redan hunnit släppa ut hästarna och mockat hela stallet. Resten av dagen är hyffsat oplanerad vilket jag verkligen behöver. Bjuder på tre bilder som för mig verkligen är sommar.

 & you're my inspiration when I write happy endings


Fråga

Emmie:
har du ingen häst kvar? Nyfiken, har inte sett nått ifrån dig på länge...

För ungefär tre månader sedan tog jag beslutet att ta en paus med tävlandet ett tag, hur länge vet jag inte ännu. Det var såklart oerhört svårt att göra det men det känns ändå bra. Jag hade ingen möjlighet att hinna med skolan, går natur (med inriktning natur) sista året på gymnasiet och måste satsa hundra procent nu inför studenten. Dessutom har jag börjat jobba, spelar innebandy, fotboll och tränar på gym.

Jag bor på en hästgård och vi har fortfarande hästar hemma men vi sålde min tävlingshäst Gakenda för ett tag sen till en tjej som familjen känner sedan tidigare, vilket kommer att bli superbra! Jag saknar såklart tävlandet sjukt mycket, det finns inga ord för det. Men det känns ändå som att jag tog rätt beslut, har trots allt tävlat under nio års tid, nästan varje helg. Jag behövde lite tid att tänka inför framtiden.

Förhoppningsvis tar jag upp tävlandet igen inom den närmsta tiden, för jag kan inte leva utan det. Så Emmie, förhoppningsvis är jag ute på tävlingsplatserna i Sverige snart igen, hästar kommer alltid att finnas i mitt liv!

Snart kommer ett inlägg om min tävlingstid hitills.




What you've got to do is turn around and say 'watch me'.



Sitter med säkert tio olika skolböcker runtomkring mig och hoppas på bättre tider. Spola fram tiden några timmar tack. Kämpa! Jobbet ringde när jag var på väg dit och sa att jag fick vara ledig idag, grymt. Taggar lite i min ensamhet med Melissa i lurarna inför utgång och innebandy imorgon, jobb på lördag och fotbollscup på söndag. Det här kan bli riktigt bra,

Things to do today:
1) Move on.
2) Laugh.
3) Repeat #2.

"Our only kiss was like an accident- a beautiful gasoline rainbow."

som jag hade dig förut



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut




stop waiting for friday


weheartit-

''Look at you. You're young. And you're scared. Why are you so scared? Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring what other people think. Wear what you want. Say what you want. Listen to the music you want to listen to. Play it as loud as f*** and dance to it. Go out for a drive at midnight and forget that you have school the next day. Stop waiting for Friday. Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets. This life is yours. When are you going to realize that you can do whatever you want? ''

When I saw you I fell in love. And you smiled because you knew.


Sitter och lyssnar på låtar som påminner mig om varmare breddgrader och alla galenskaper som hände där. Jag saknar att ligga på stranden och känna att solen steker mot huden samtidigt som man hör hur vågorna tar sig upp mot stranden. Allt som man gjorde där och då bara för att, bara för att man aldrig kanske skulle komma tillbaka just dit. Man levde för stunden, tog chanser och skrattade när solen gick ner mitt i natten. Bakom solbrillorna tittade man ut över stranden och kände hur lyckan spred sig inombords. Jag kan lova att jag inte var den enda som kände så, just då.

Jag längtar så tills man behöver springa till havet för att inte bränna fötterna i den heta sanden och som tur är så är det inte jättelångt kvar tills jag får uppleva det igen. Snart är det dags igen för nya galenskaper, erfarenheter och äventyr. Om det blir som planerat blir det ännu bättre, drömbra helt enkelt! Jag längtar så.


I'll always hold a place for you in my heart.



Biljett fixad, snart är jag med en underbar vän i ett underbart land. Vill tillbaka! Du är bäst.

Here's to the crap we talk, the guys we stalk, the way we shop, the laughs we can't stop, the gossip we spill, the looks that can kill. To having each other's back, to the next morning getting all the facts, downing the ice cream, spilling the tear. We'll stay together through the years!


kan du älska mig lika mycket som de unga älskar revolutionen?

Första skoldagen på denna termin är avslutad och jag måste erkänna att jag redan känner mig skoltrött. Mot min vilja känns det som att detta ekorrhjul har sats igång igen, same thing every day. Känner för en liten förändring och så ska det även bli, tror jag. Ibland måste man ställa sig frågan; vad har man egentligen att förlora?

Damn you. You fill up my diary

Hold my hand and I'll take you there, somehow, someday, somewhere.


yes

Underbar helg som innehöll det mesta. Körde vilse med audin, tagg med grym brud, galen utgång med galet ont i fötterna efter en natt på dansgolvet, tripp till Gröndal, träffade en vän som jag inte sett på länge, plugg, fotbollsträning och innebandyträning. Jag tillhör numera ett fotbollslag, yes så är det! Försöker nu att ladda inför skolstart imorgon igen, svårt men det måste gå. Det kommer snart en liten års sammanfattning för 2010, håll utkik. vi gjorde det, igen

There is not a star in heaven that we can't reach

Viljan att lyckas måste vara starkare än rädslan att misslyckas. - bloggar från iphone -

just like that


en hållplats för dig och mig

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig


not yours to take

De senaste fem dagarna har jag spenderat med en av mina absolut bästa vänner. Vi har bland annat bowlat, shoppat i snöstorm och sett på bio. Jag får inte heller glömma att vi har sett på så många filmer satt jag knappt kan räkna dem på en hand. Att bara prata om allt mellan himmel och jord medan natt blir till morgon, finns det något bättre? Att bara sitta och asgarva i flera timmar tills man får skavsår i kinderna, perfektion. Tiden åker tyvärr iväg som ett x2000 tåg men jag kan inte säga annat än att det var ett perfekt avslut på detta lov.

Love and other drugs


Look at you. You’re transformed. Beautiful. And you know what? If you hadn’t met me, you would never have known you had it in you.

Fire and water


Winnerbäck räddar min dag samtidigt som jag sitter och skriver klart min uppsats om folkmord. Jag skulle göra vad som helst för att spola fram tiden några månader till sommaren har börjat, jag har tagit studenten och åker rullskridskor i Miami.

Kommer du ihåg? Det gör jag.

Svart vitt

Jag och L gjorde det igen. Lyckad kväll. Jag lever lite mer för varje dag.

We don't sleep when the sun goes down

För vi möttes därute, för en stund var det bara du och jag

go with the flow

Dagen har bestått av jobb tillsammans med ett gäng härliga personer, det är kul att gå till jobbet och det är grymt. Det planeras även för fullt inför utgång på onsdag, hoppas på succé. Nu är det även besämt till 100% att det blir Florida i sommar! I tre veckor ska jag göra saker jag älskar,leva livet och bara vara. London snart också och det kommer att göra det mycket lättare att hårdplugga de närmsta tre veckorna. Det kommer att bli en galen helg fylld av fest, mysiga kvällar och framförallt vara med en vän som jag vet att jag kommer att känna resten av livet.

All in

peace

Paulina


jag lever för kicken precis som du

För alla gånger som vi dansat
och sjungit med fast ingen kan,
och aldrig låtsats bara chansat,
och sket i skolan för det kvittar,
vad fan vet dom om vår romans?
Ni kommer hitta oss i hamnen
för allt vi gjort.

Mitt liv har känts som några timmar,
vad ska man blir när man blir stor?
Det ena leder till det andra är allt jag vet.

Du ska stå naken framför sanningen

Nyår


Champagne-we like it

Kvällen började hos C tillsammans med L, middag, mys och dans innan vi drog vidare till dom andra. Drack champagne, såg fyrverkerier och stod bredvid en av dom absolut bästa vid tolvslaget. Kvällen avslutades med en deep talk promenad på några km hem till mig igen tillsammans med L. Tror att det var precis så jag behövde börja mitt år. På onsdag blir det utgång igen, dans hela natten, all in !

yours to keep if you want to
Paulina

RSS 2.0