Imorgon är jag i Miami

Started thinking by myself, these words came to my mind: Mama said love is a one way street, all you do is follow your feet. When you really love someone, there's no way to run. Listen to your heart and you'll be alright. Ever since I first met you, from the moment you crossed my way. I've had you in my head, talking twentyfour hours a day. I feel how strong it's get me, that's why I had to close the door. Now I'm sitting here missing you, so much more than ever before.

Imorgon åker jag till Miami för shopping och mys med familjen. Åh vad jag längtar. Hoppas att jag somnar på planet så att jag är där snabbt. I'm soon in Miami bitches! :D:D:D Fortsätt följa för updates från andra sidan Atlanten! See you later alligator! Peace


USA IMORGON!! wweeehooooo

Imorgon drar jag till MIIIIIAAAAMMIIIIII!! OMG! det här kommer bli bra! Det kommer shoppas i mängder, stekas på Floridas finaste stränder, snorkla, njuta, sola, äta skaldjur, restauranger, nya människor, galenskaper, sena nätter, solnedgångar, delfiner, leva livet och självklart ta tusentals nya bilder!! Resan är lång men jag är helt säker på att jag kommer tycka att det var värt det när jag efter många timmar ser Miami Beach från flygstolen, känner på mig att jag med tårar i ögonen kommer gå ut ur flygplanet och möta den tropiska luften och värmen. Ååh vad det här kommer bli braa! Har hört att det är som en vägg när man går utanför planet, att värmen bara slår imot en, me like.











Imorgon är det jag som sitter och ser det här utanför flygplansfönstret, längtar. lycka

Goes around, comes back around

Hemma igen efter ännu en underbar kväll med järngänget som inte är vilka som helst. Utan dom som jag kan skratta tills jag gråter och gråta tills jag skakar framför, ni finns alltid där. Frida, Louise och Viktoria, ni förstår inte hur mycket ni betyder. Förstår inte hur jag ska klara en månad utan er, men jag vet att vi tar igen det hundra gånger om när jag kommer hem.

Dagen har annars flugit fram och mycket packning har hunnits med. Ett nytt liv ska påbörjas. Hoppas på succé. Imorgon ska jag träffa en tävlingskompis inne i stan för lunch, nostalgi. Saknar dom tiderna väldigt mycket, men vem vet det kanske är min tur snart igen. Sen blir det bråttom hem för jobb, tiden är knapp för allt nu.

barfota genom stan, i en främmande stad.


Please forgive me

Jag har blivit vald av andra, det är min hemlighet. Den ena saknar känsla, den andra ödmjukhet, dom hade något gemensamt. Jag blundade för det. Jag har alltid hållit hårt, om dom jag inte orkat med. Men du var något annat, något så mycket mer. Jag måste varit någon annan innan jag lärde känna dig. Jag har tagit studenten, spenderat en helg i Östhammar med vänner som gång på gång bevisar att dom är de bästa vännerna som man kan ha. Tack för att ni finns. Vi har grillat, paddlat ut i badring, solat på klipporna på den ena sidan av vattnet som var så vackra, suttit vid båthuset, pratat och planerat inför den kommande fortsättningen av livet. För varför skulle vi dröja oss kvar i det förflutna? När framtiden är ljus, lycklig och spännande? Man måste hela tiden ta sig vidare trots allt som man måste ta sig igenom. Jag har på en helg upplevt lycka och sorg. Finns inte så mycket mer att säga. Livet, jag ska ta mig igenom det här också. På lördag åker jag till Miami med familjen som är värda alla miljoner i världen. Det är något speciellt med er, sviker aldrig oavsett vilket håll vindarna blåser åt. Det är guld värt. Jag lämnar aldrig er sida.

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men efter allt som hänt tog jag första bästa vägen ut.






''Riktiga vänner finns, det har jag fått uppleva. Jag skulle springa genom eld för er''

Like a feather so high in the sky

1,2,3 listen to me. 4,5,6 time to be free. Snart slut på helvetet och början på en lång underbar sommar. She likes when the wind blows through her hair, she likes long walks just looking at the moon. Finns inga ord för hur mycket jag längtar efter nästa vecka när jag flyr landet för ett annat land som inte har några gränser. Jag ska bara göra saker som jag tycker är kul och softa med en drink i handen. Senaste veckan har jag upptäckt en kille som skriver underbara texter, Coffey Anderson, du är guld värd och låtarna är sjukt bra.  

Young love

allt på samma gång



för mycket på samma gång. arg och besviken på mycket. ser fram emot nästa vecka, då jag och dom bästa tar studenten. Hoppas att inte det här är slutet på något stort. Vill börja leva livet fullt ut nu.


never forget

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

sången dom spelar när filmen är slut

jag har inte ens hunnit märka att gräset blivit grönt eller att blommorna blommar. kanske är det en varningsklocka eller en stoppskylt framför mina ögon som säger att det är dags att försöka stanna upp. stanna upp och njuta, ta vara på dagen och bara leva. har blivit bättre på den näst sista punkten men den tåls att jobba på. jag gör mitt bästa i alla situationer och jag är nöjd över vad jag har gjort hittills. jag tog tjuren vid hornen idag för den hundrade gången denna månad. jag lär mig nya saker varje dag och blir bara starkare. what doesn't kill you only makes you stronger. men jag väntar bara på att all denna saknad ska komma ikapp en som den gjort många gånger förut. det blir lätt så när man inte hinner landa efter någonting. det är två veckor kvar tills jag sitter på planet, det är kanske just en lång flygresa som jag behöver för att sedan landa, kanske både psykiskt och fysiskt, vid miami airport full med ny energi. I hope.

jag kan inte viska mycket högre än så här
det var det enda du sa

YOUR LIFE YOUR CHOICE

Idag har det varit en sån där dag som man bara vill spola förbi, vissa stunder i alla fall. Cybermilen gick bra, uppvärmningen blev lyckad och Vlad var nöjd. Mysig stund med V och F som alltid. Tittade sen på pappas match där en kille blev fälld av en annan och benet förmodligen gick av. Hans dag var nog värre än min, men ibland är det tungt. Jag längtar galet, snart drar vi. Behövs mer än någonsin just nu även om saknaden kommer att bli tuff. Åh ta mig dit NU.

RSS 2.0