You never know

You never know how strong you are - until strong is the only choice you have

save tonight

Datorn i knät, en mini chokladpudding i ena handen och en engelska bok i den andra. Mycket på gång, både roliga och tråkiga saker men på något sätt så måste man alltid finna styrkan att kämpa, som alla gånger tidigare. förut. nu känns den tiden plötsligt inte så långt borta längre. föralltid i våra hjärtan. minnen som aldrig kommer suddas ut och som alltid kommer att sprida lycka. vad som än händer. då som nu. nu som då. jag älskar dig. Imorgon står plojfoto på schemat, temat är tarzan. Måste nog ändå erkänna att jag är ganska taggad.

vår sista dans.

så mycket kärlek


jag älskar dig- tusen gånger om

Lycklig


Det var en regnig dag i augusti, a trip down the road of memories

Träningen igår var awesome, första ''riktiga'' för mig på två veckor! På onsdag jobbar jag när vi har fotbollträning men ska stressa för att hinna vara med på matchen på torsdag, ska bli sjukt kul! Jag känner mig lycklig, vet att jag kan vara utan dig och ändå må bra. Ska bli så skönt att visa alla som sagt att jag inte skulle klara visa saker att jag faktiskt kan det. Livet skulle inte kunna vara så mycket bättre just idag.
Nu ska jag till gymmet och ikväll blir det mys och middag med M,grymt.
yours to keep if you want to. Love, Paulina

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
och han ligger ner och vilar mot min arm, jag längtar bort ifrån hans
kyla och hans charm, till långa nätter, till långa nätter

I CAN BE YOUR HERO BABY

Til' we meet again
Catch me if u can

you

jag minns varje scen ifrån vår film
allting var som vanligt
men ingenting var som förut
minns varje ord varje rad jag skrivit
hjärta



escape

Mat i magen, musiken på högsta och en myskväll väntar. Min to do list idag var nästan tom utom städning som nu även är avcheckat. Behöver minst en dag i veckan då jag bara tar det lugnt framför vänner boxen och självklart myser med mina älsklingar ute i hagen. love love love love you. Vill bara sätta mig på ett plan just nu och fly landet, tänka på annat och bara njuta av att chilla på en strand. Var för bor man egentligen i ett land där solen bara skiner 5 månader om året?!


shop til you drop

Woho vilken dag, kanon hitills. På eftermiddagen drog jag och sistaah till centrum, vi shoppade loss ordentligt och nu har jag ett par 10 centimeters klackar på mina fötter. in love. Kommer användas flitigt framöver. glad chey


Happy

back again. Träningsschemat kraschade. Blir inte av med min förkylning och ställde in allt förutom squashen för att kunna vara med på matchen som är på söndag. Underbar och jobbig vecka på samma gång, mycket har hänt på kort tid. Jag lever lite mer för varje dag och är grymt taggad inför studenten. Jag har underbaaara vänner som får mig att skratta every day, ett jobb som för det mesta fungerar okej, skolan som det inte är långt kvar på nu, en resa att se fram emot och en underbar familj. Tack för att ni finns.

Squashen var btw kul men kunde inte spela all in, nästa gång då j*****! Viktoria och jag är helt crazy, onsdagar är en av mina favoritdagar i veckan helt klart. Imorgon jobbar jag några timmar och sen ska jag nog träffa Cathis, välbehövligt! Nej nu ska jag börja fixa maten, räkor, mums.

Att vara med dig är som att springa över en sommaräng utan att bli trött








en sommarkväll

det var en sommardag för många månader sedan
vi stod och dansade på berget nära sjön som alltid var lugn
man kunde se en gammal man i en robåt längre bort 
han såg ut att aldrig tappa hoppet om att få fisk
låtarna som spelades ur högtalaren hade vi alla glömt bort 
vi sjöng med medan vi kände lukten av grillat
det var i början på sommaren
och man kunde verkligen känna hur känslan av frihet spred sig inombords


.


only human

Har varit sjuk hela veckan och är det fortfarande. I förtvivlan försöker plugga med feber, en förlorad röst och en hals som inte ens reagerar på halstabletter. Suttit och tittat på Vakna! med the voice hela morgonen, underhållning på hög nivå. Jag blir alltid sjuk efter att jag har jobbat för hårt, kroppen säger ifrån och sen blir man isolerad i en vecka. Ett tecken på att jag kanske måste varva ned. Stanna upp och bara andas.  only human

vi gjorde det igen, Tack(!)

Söndagen slutade med lägenhetsvisning och sushi i Brommablocks med F. Igår var det först plugg och mys och sen Elins skiva på Pure med Louise på kvällen . Lyckat! Studentmössan kom idag och jag njuter mer och mer för varje sekund, inte långt kvar. Jag ske ge allt jag har.

Så här ser träningen ut denna vecka:

Onsdag: Fotbollsträning 1.5tim
Torsdag: Squash 1.5tim och fotbollsträning 2tim
Fredag: Innebandy 1tim
Lördag: Vila?
Söndag: Match








För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Fortfarande kvar

Sitter här igen, precis haft gäster, A och co. Trevligt:) Glömde berätta att fredagskvällen blev lyckad! Bowling och chill på Ball Breaker med två Tobias och en Louise! Måste göras om :) Igår var det chill med family och den här kvällen kan sluta hursomhelst. Den som lever får se.

Minns varje ord varje rad jag skrivit

Idag kan jag gå genom eld

Sitter på altanen med solglasögonen min biologibok och spotify. Livet känns ganska bra just nu, fast jag missar matchen idag för att jag är sjuk och jag sjukanmälde mig på jobbet. Men just idag är jag stark, jag kan klara vad som helst.

Lycka till tjejer! Ni tar dom!


Where do you go?


Det var en galen natt i november
Har längtat efter den här dagen hela veckan. Äntligen dags för helg. Har tråkigt nog drabbats av den värsta förkylningen på länge, mindre kul. Kämpade mig igenom timmarna på jobbet igår men jag hade kul och imorgon är det dags igen. ''Kan inte du ställa dig där ute i rondellen så att vi får fler kunder?'' haha. 

Som det ser ut nu missar jag matchen på söndag för att jag jobbar och är sjuk, tråkigt men i så fall tar jag igen det dubbelt nästa helg. Nu sitter jag i soffan, äter pasta med knäskyddet på och har precis tittat på den bästa filmen genom tiderna, Notting Hill, absolut bäst. Kvällen bjuder på bowling och chill inför jobbet imorgon.

Idag är det tre månader (!!!!!!!!!) tills jag sitter på flyget till Miami, amazing!
It's Friday night, I barely made it through this week
I text my friends; put on my favourite song on repeat
Time is tickin', let's get wicked
Gotta hit the street, hit the street (ohuoh)
There's no need to worry 'cause we're always on the list



live live live to win win win

''nothing can stop us'' sjunger Enrique och jag håller med. Hard working woman de senaste dagarna och det tär på krafterna. Snoozade 10499348395873 signaler imorse vilket bara gjorde mig ännu tröttare. Snart helg.

tack för det du sa idag
tack för att du gjorde så att jag vågade
tack för att jag fick dina ord i mina tankar just då
gammla minnen kom tillbaka och nostalgi framkallades
tack för att du fick mig att våga vinna
no regrets

Come back and stay


Bild från helgens match mot Vallentuna.

Härlig dag. Mycket skratt, plugg, chill och storslagna planer. Du är grym V. Det blev en promenad genom Vasaparken och en tripp in till Inter Sport för att köpa knäskydd, behövs då jag har börjat få ont igen, men det ska inte få stoppa mig. Kvällen kommer att bestå av specialidrottsplugg, tagg inför squashen och mysiga låtar.
peace

like a dream

Quit your job. Buy a ticket. Get a tan. Fall in love. Never return

Ron Pope

You sit in the bathroom and you paint your toes
I sit on the bed right now and I sing you a song
It's not always easy, but somehow our love stays strong
If I can make you happy, then this is where I belong

And I'd just like to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

I know all your secrets, and you know all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind
I wish that I was stronger so that I had more to give
I'll share everything I have and we'll find a way to live
Even after all this time, nothing else I ever find
In this whole wide world can shake me like you do
Its true that something so sublime that there aren't words yet to describe
The beauty of this life I've made with you

And I'd just like to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say you're perfect
But you'll see oh my sweet love you're perfect for me
And I know you too well to say you're perfect
But you'll see of my sweet love you're perfect
Oh my love I swear you're perfect 
Yes I promise, you're perfect for me

yes I promise, you're perfect for me


Helgen har varit bra. Middagar med kompisar, nästan 90 minuters spel i min andra elvamannamatch, mellomys med family och work. Tänk på att just idag kan bli den bästa dagen i dtt liv. Nu ska jag till skolan igen, måste tänka på att det inte är långt kvar nu, kämpa.
Dagens bästa: Milow-you don't know, Ron Pope-Perfect for me

it's gonna rain anyway


en härlig sommardag då jag och P sprang runt på stan i våra blåa regnkappor, folk stirrade som om vi vore idioter medans vi bara sprang runt, sjöng och garvade. en dag att minnas

Dagen har bestått av sång, hästar, plugg och lite mer sång. Det känns att våren är på väg vilket glädjer mig när jag springer runt i mina tygskor på dagarna. När jag väl hinner stanna upp och andas tänker jag för mycket, I'll be alright. Jag längtar efter härliga konsertkvällar ute i vimlet, kvällarna på grönan och spontanitet.

du och jag
föralltid
det var så vi sa det
i våra hjärtan

Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?

Just idag har jag en ledig kväll, precis vad jag behövde. Varit i skolan hela dagen, många skratt och underbara personer. Skyndade mig till innebandyn och sen middag med T i Täby. Imorgon all in på fotbollsmatchen!


För någon som du, kan jag göra vad som helst



Jag har precis kommit hem från jobbet, sjukt trött. Missar träningen som håller på just nu och struntar i utgång imorgon. Är för trött för mitt eget bästa. Längtar tills jag springer ut från skolans entré med min gräddvita spetsklänning, mina killerheels och studentmössan tillsammans med några av dom bästa i mitt liv.
From the moment I first saw you
Knew my heart could not be free
Have to hold you in my arms now
There can never be another for me

I'm not afraid, I just need to know that I can breath

En lång dag, jag är slut. Har bland annat haft gympa, dans och långpromenad = fyra timmar. Gick även upp kvart i sex imorse, det blir en tidig kväll ikväll. Sitter nu med bästa Akon i iphonen, en skål jordnötter och en biologibok.
Ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt
Säg att du finns kommer finnas där när jag som mest behöver dig
Säg att du har samma dröm
Säg att du tänker precis som jag
vilja bli

viva la musica

From the coast of Ipanema
To the island of Capri
All the way to Kuala Lumpur
I will follow you wherever you may be
From the moment I first saw you
Knew my heart could not be free
Have to hold you in my arms now
There can never be another for me

All I need is a rhythm divine
Lost in the music, your heart will be mine
All I need is to look in your eyes
Viva la musica, say you'll be mine


One of those days



Jag är tillbaka, back on track. Helgens bravader slutade bra med ett premiärmål på elvamannaplan, så skönt att debuten är avklarad, för jag tror att när jag ser på det som varit, att allt det bästa inte har hänt ännu. Monsterklackarna gjorde succé och det blev en bra kväll på dansgolvet i fredags, och jag, jag är så glad över att du finns i mitt liv. Tack, Tack, Tack. Varit i skolan hela dagen, kom hem för en stund sedan från en fysikföreläsning på Stockholms universitet. Nu vet jag vad jag inte vill göra i höst.

and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright

kunde inte sagt det bättre själv

  

snart



Snart. Snart är det jag som är där och drömmer. Snart är det jag som går där bakom mina solglasögon och njuter av solen. Precis som du. Precis som du gör nu.

---

Att jag vill ha - drömsemestern i sommar
Att jag lyssnar mest på - musik med grymma texter
Att jag pratar - ofta
Att jag inte gillar - vintern
Att jag avskyr när folk snackar - illa om personer som inte gjort något
Att kärlek är - något jag värderar oerhört högt
Att jag gillar att – tävla och testa på nya saker
Att jag är hemligt förälskad i –  A.R
Att sist jag grät var - av glädje
Att min mobiltelefon är –  grym
Att när jag vaknar på morgonen –  snoozar jag för mycket
Att innan jag går och lägger mig - saknar jag och är glad på samma gång
Att idag har jag –  varit i skolan och på jobbet
Att jag just nu tänker på - att det kommer att spåra ordentligt imorgon
Att i kväll ska jag –  vara glad
Att i morgon kommer jag – shoppa, träna och spendera natten på dansgolvet
Att jag hoppas - att det här året blir det bästa hitills
Att jag verkligen vill - ta studenten och lämna Sverige för ett liv nära en strand


vi hör vågorna och ler, för bara vi två vet

Crazy dag i skolan med fysik x 2 och skratt x10, jag och V spårade ur på lektionen precis som bara vi kan göra. Det behövdes, så glad över att du finns i mitt liv. Lunch i skolan men spontanfika på Sandy's. För en stund sen kom jag hem från fotbollsträningen, mycket bollövningar och teknikträning, tillslut match! Kul att få springa av sig lite och på söndag gäller det, första elvamannamatchen för mig. Jag har svårt att besluta mig för vissa saker och det gör mig galen, jag skulle behöva några veckor på en öde ö för att hinna tänka och bestämma. Snälla, låt tiden gå lite fortare.


med medelhavet bredvid oss



Det är vid såna här dagar jag tänker på dig
du försvann lika snabbt som du dök upp
med dina ögon fyllda av hopp var det som
att du berättade att
plötsligt händer det

what we want, what we get

Tagit det lugnt för det mesta idag, har bland annat sutit bänkad framför vänner med lite godis, välbehövligt. Fixat i stallet, mockat hagar och en långpromenad med hästarna blev också av. jag älskar er. Runt fyra hade jag dock fortfarande spring i benen så jag trotsade min förkylning ännu en gång, vilket resulterade i att jag gav mig ut på en runda och sprang några kilometer. Med facit i hand pressade jag mig själv för mycket under rundan och det kommer nog att kännas i min hals imorgon, som redan värker. great.

you're so beautiful to me

Ron Pope är grym

She left town on a 3 o'clock train,
Goin' God knows where...far away,
And the last words she spoke to me's,
"I'll be all right."

She grew up in a sad dark place,
The kind of path you don't retrace.
Been tryin' to wake from nightmares,
All her days.

Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight,
Oh goodnight...and this is her lullaby.

The LA sun, it warms her face,
And she don't seem so far away.
She sends photographs,
To hold me tight.

I call her on the phone again,
And ask if she'll come home, and then,
I won't hang up,
Until she says she might.

Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight,
Oh goodnight...and this is her lullaby.
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight,
Oh goodnight...and this is her lullaby.

I don't know if I believe,
I'm everything this woman needs,
But I swear on my soul,
I'd rather die than let her go.
She's been searching from the start,
For pieces of her tattered heart.
I know...but I'm not sure...

These winter nights, she's in my prayers.
I wake to find she isn't there...
And every time,
I laugh until I cry.

Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight,
Oh goodnight...and this is her lullaby.
Goodnight, goodnight, goodnight, goodnight,
Oh goodnight...and this is her lullaby.
This is her lullaby...

I don't mind if you don't mind


Bild från idag

I don't mind if you don't mind- Ron pope
Jag kommer- Veronica Maggio
Animal- Neon trees
Among the poor- Jeremy Riddle
Jag kan inte skilja på- Melissa Horn
Sovnlos- Burhan G

YOU LEFT ME BREATHLESS


I said hey. You said hey babe.

she's only happy in the sun

Du slåss mot väderkvarnar och jag står här bredvid
Ooo, en Sancho Panza som ska ta varenda strid


RSS 2.0