Woop woop

Vi gjorde det igen, hundra gånger om! Helt grym utgång tillsammans med Louise, Viktoria och Jasmine. You make my day! Provade nya Gaudi och det visade sig bli en ny favorit som vi definitivt kommer att återvända till. Woop woop! Tillbringade natten hos Louise och igår var det en dag fylld av nostalgi och sen drygt fyra jobbiga timmar på jobbet. Kämpa! Idag måste jag ta tag i massa skolarbete som bara måste göras. !


sweet 16

Under de senaste dagarna har jag bland annat fyllt 16 och det har firats med underbara vänner, överaskningar, bowling, god middag, godis, mys, underbar familj och presenter. En stor del av dagen spenderades dock i skolan men när jag förväntade mig en no lektion fick jag istället fika, gratulationer och sång, hela lektionen. tack tack tack!

live baby live live live live

Don't stop believing-hold on to that feeling

Hoppas att er kväll har varit lika bra som min. Helt underbar. Pasta- Paganini style, glass, family och mys. Imorgon ska jag göra Stockholmsnatten osäker med två snyggingar-tack för att ni finns och innan dess jobba och bowla. För idag, kan jag gå genom eld. Grattis Emma, sweet 16!

Just a small town girl
Living in a lonely world
She took the midnight train going anywhere
Just a city boy
Born and raised in South Detroit
He took the midnight train going anywhere




ALIVE

jag lever, men jag är trött. Idag har jag lämnat in Iphonen på lagning, handlat födelsedagspresent till bästa E som fyller år imorgon, pluggat och jobbat. Timmarna på jobbet gick ganska fort ändå, kul att stå i driven och grymt gäng.


Saknar! We don't sleep when the sun goes down


yes

Onsdag: Fotboll, fys+bollövningar+match---> 1,5 tim
Torsdag: Hinner inte pga sen skola och jobb.
Fredag: Gym innan skolan och 1 tim innebandy.
Lördag: GALEN natt på dansgolvet, haha
Söndag: Promenad + 3 tim fotbollsträning
Måndag:Vila
Tisdag: Gym
Onsdag: Fotbollsträning

Fick en fråga om hur min träningsvecka ser ut. Såhär ser en vanlig vecka ut ungefär. Det som är svårt är att orka och hinna träna pga av jobb och skola. Jobbar just nu tors, lörd, sönd och går i skolan tis-fre. Det som tillkommer är promenader med hästarna varje dag nästan, rörelse konstant på jobbet och snart matcher nästan varje helg.

"Hold on to your dreams, somewhere there's a beam of hope"

De senaste dagarna har jag börjat planera inför vårt USA äventyr i sommar. Har skrivit upp de finaste beacherna och allt annat som man absolut inte får missa. Kan inte bli bättre. Längtar bort från denna vintern, från allt plugg, från -26 och från all snö. Nej nu ska jag fortsätta att sitta här och få solen i ansiktet.
Jag drömmer nu.

But, my God, it's so beautiful when the boy smiles,

Jag överlevde fysikprovet, ett steg närmre. Efter långa samtal med både E och L ser det ut att bli en riktigt bra vecka. Jobb, träningar, fotbollsmatch, fika, lunch och nostalgi. Great. Har kontakt med C från Spanien också och det får mig att längta tillbaka enormt, alla kvällar på restaurangen, poolen och VM firandet. Underbart. Imorgon ska jag träffa L för första gången sen i torsdags, girltalk på hög nivå, på kvällen är det all in på träningen som gäller. Planeringen är också i full gång inför Floridatrippen, bokar hotell och allt sånt nu. Hoppas på att få träffa E där också. Grymt.

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, it's no longer
inside of me. 2 AM and he calls me 'cause I'm still awake.


jag har tagit steg ett-jag siktar mot toppen-till dig

Jag tog en paus ifrån pluggandet och åkte till Täby C tillsammans med M, du är bäst. Impulsshoppade två chinos på MQ, för att fira att lönen kommer snart maybe (?) och vi unnade oss varsin smoothie på Naked juice bar, Raspberry Riot in my heart och åt sushi/paneng curry kyckling, grymt. Bild kommer sen.

Med solen i ögonen

Fotbollen igår gick bra! Tror att det var den bästa träningen på länge trots att jag bara kunde vara med en liten stund. Yes! Jobbade några timmar på dagen igår också, gick bra och tack för hjälpen igen. Idag är det plugg inför fysikprovet imorgon som gäller. Allt eller inget, nu måste jag göra mitt val. När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem och sitter på uteserveringen där vi satt igen. När det blir varma sommardar. Kom ihåg mig då. Kom ihåg mig då. När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan och när du drömmer. Kom ihåg mig då. Så finns du kvar. Här finns du kvar.

Kom ihåg mig då

Saturday, im in love

Under den senaste tiden har jag tagit kontakt med eller av slump fått kontakt med människor från mitt förflutna. Det får mig att tänka på hur livet såg ut för några år sedan. Så mycket har hänt på så kort tid. Jag skulle kunna skriva en bok om allt som har hänt bara under hösten. Både positivt och negativt som har fått mig att växa enormt som person. Jag har träffat många nya människor och varit med om mycket. Under de senaste månaderna har jag tagit körkort, firat sweet 18, fått jobb, haft många totalt crazy utekvällar, varit i England, (under samma kväll druckit passionsfrukt mojito, blivit bjuden på bröllop i Dubai, ätit middag på en underbar restaurang med galna brudar vid bordet bredvid Mel Gibson, druckit en varm choklad för 70kr på Harrods- blev bjuden och fått komplimanger av en snygg italienare).

Glöm ej att leva min älskade vän - för dagen som gått kommer inte igen
P skulle vara stolt över mig när jag säger att jag lever varje dag i mitt liv som om den skulle vara den sista. Jag njuter varje dag. 


hey you

No one is afraid of heights, they are afraid of the fall. No one is afraid to play, they are afraid to lose. No one is afraid of the dark, they are afraid of what's in it. No one is afraid to say "I love you", they are afraid of the response.

HIT ME WITH LIGHTNING

 


Det är alltid en lika härlig känsla när man går ut ifrån sista lektionen en fredag och känner en gnutta frihet. Känslan kan dock inte jämföras med en skolavslutning som också är väldigt önskad. Sitter och tittar igenom massor av bilder från förra sommaren. Alla kvällar som aldrig tog slut, ett tiotal galna människor på ett och samma ställe, oförglömliga resor, kvällarna vid poolen med dig, timmarna vid restaurangen som var allas favvo, när vi höjde musiken och dansade som om ingen tittade, tennis nere vid stranden med de andras blickar, turen med motorbåten som ingen av oss kommer glömma och kvällarna sittandes med en riktigt bra vän plus en stor skål fylld med glass.

Jag saknar när vi visste att det skulle bli så galet som det kunde bli. Jag saknar hur vi tog bilder med kameran som om minnet aldrig skulle ta slut i den, kanske var det så att vi gjorde det för att en dag som denna kunna sitta och tänka tillbaka.minnas. Jag saknar hur jag sa med hopp och lycka inombords;
''kvällen är ung''
och när du svarade minst lika lyckligt:
''kvällen är bara barnet''

the world is a better place when you smile

Together forever, never apart. Maybe in distance, but never in heart.


















"Either I will find a way, or I will make one"


it's not about who you've known the longest. it's about who's never left your side .


Fina du, jag saknar dig så
Kom hem från jobbet för en stund sedan, varit full fart sedan klockan sex imorse.
Tack för hjälpen på jobbet, du gjorde min dag.

two different worlds



Har varit way to bad uppdatering från min sida men jag har haft mina andledningar. Bland annat veckor fullspäckade med nationella prov och andra inlämmningar. Det tar på krafterna att det är runt 20 minus ute och att det jämt är mörkt. Längtan till sommaren har aldrig varit större. Jag har nu även märkt att vi är från två olika världar och att det märks mer och mer. Lite mer för varje dag.

Du säger att du minns
och att det känns som igår
men det var för längesen
för att ens komma ihåg

What do I want now and how do I do it?


That is a question I think a lot more athletes should ask them selves, me included!Its such a tough one, I know what I want, but the problem is that I want way to many things in life. I think I have finally after 28 years realized that you cant have it all. If you want to be the best then you need to ask yourself if you want that more then all the things you have to sacrifice to get there.

Jon Olsson säger det så bra, hur många gånger har man inte fått tänka efter om det verkligen är/var värt det. Hur många timmar har man egentligen lagt ner hos hästarna eller i sporthallar oavsett väder eller aktiviteter på sidan om som har lockat? Men när man står där längst fram på prisutdelningen och får medaljen runt halsen eller den där stora färgglada rosetten som sätts på samtidigt som nationalsången spelas och flaggan hissas, då är allt slit som ligger bakom det bortglömt, för en stund. Jag ångrar inte en enda sekund av all den tid som jag har lagt ner, jag hade aldrig varit den jag är idag utan allt det. Att tävla på hög nivå tar så mycket mer tid än vad man någonsin kan tro. Ridsport är en ensam sport där man står många timmar i stallet själv. Jag är glad över att jag har fått mycket hjälp av min familj, jag vet att det är många som inte har den turen. Jag har lärt mig enormt mycket, att kämpa på egen hand är en av sakerna, det är sällan som någon önskar dig lycka till och verkligen menar det.

So the question is: What do I want to do most?



:)


Dagen har bestått av mycket plugg, en mysig lunch med tre brudar, planering inför sommaren och snart är det fotboll som gäller!

What if I'm the one for you?
And you're the one for me?
What if...

This is the first I've seen your face
But there a chance we are soulmates
I know that this might sound crazy
You don't know my name

But we can't
We can't tell
The future no
The first kiss, the beauty of the world we know
So Imma say duuuduuu duuuduuu duuudu duuudu
Baby, what if
We all can say duuuduuu duuuduuu duuudu duuudu
Baby, what if


Falling in love

Projektarbete- check! Ser ut som att det blir en tripp till Oscarsteatern ikväll för tv-inspelning, kan bli kul! Nu ska jag till gymmet, beach 2011 HERE I COME!

Waiting on the world to change- dreaming

She's a good girl, love's horses and... sjunger John Mayer medan jag än en gång sitter med projektarbetet för sista minuten plugg. Imorgon ska jag lämna in det, har bara rapporten kvar nu. - helt underbart. Hoppas på utgång i helgen, i så fall ska jag fira att jag under några veckor lyckats gå ut gymnasiet med högsta betyg i alla svenska kurser, avslutat min sista mattekurs (D) vilket betyder att jag aldrig mer behöver läsa matte om jag inte blir sugen senare (vilket jag förmodligen aldrig kommer att bli!) och har storslagna planer inför sommaren.

peace

Lovers battlefield

Talking to the moon

Mysdag framför mtv med en smoothie i ena handen. Snart träning!

kickstart my heart

ps. I love you


life is good

champagne, hemmagjord glass - life is goooood

please, tell me - my one and only

Gårdagens fotbollsturnering var sådär. Har alltid varit grymt taggad sen jag började men igår försvann gnistan pga av diverse olika saker. När jag tänker så går det inte alls. Jag ger antingen allt eller inget. Hoppas att det blir bättre nästa gång. Dagen har spenderats i Sundbyberg, får se vart kvällen slutar.

So hold your head up girl and you, you'll go far, we are all born superstars


ain´t gonna loose you

Dagarna går, och jag lever lite mer för varje dag precis som alltid. Jag har underbara vänner, tack för att ni finns. Planeringen är i full gång inför sommarens bravader, miami 2 ibiza, kan bli sanning. Vill åka utomlands minst fem gånger i år och så kommer det nog att bli. Jag göra det jag älskar mest och vara med dom som betyder mest, inget ska få stoppa mig. Stora förändringar är på g men jag hoppas att dom för med sig mest positiva saker (hoppas,hoppas,hoppas).  Tänker ibland på förra året och allt som hände då, för mycket men samtidigt för lite. Började året i London där jag satt på diverse Starbucks, shoppade på Primark och levde livet. Jag var i RP två underbara veckor, surfing, många kvällar vid poolen och drömmar inför framtiden, som hjälpte mig att klara av resten av året med plugg och en kommande vinter. Sweet 18, kärlek, tog körkort och spenderade många nätter på dansgolvet tillsammans med dom bästa, ett oförglömligt år.

Nu ska jag snart ha specialidrott och drömma mig bort till paraplydrinkar,badvakter och ett varmt Miami.
peace


där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt



så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

Behöver jag säga att jag saknar sommaren?


Hade tre timmar fotbollsträning igår, kan ju säga att det känns i kroppen idag. Sitter med en hög skolböcker på min lediga dag, projektarbetet måste in. Bara att kämpa på samtidigt som jag taggar lite smått inför fyra matcher på fredag. Life is good.

Yesterday night



Jag: Jag har hela livet framför mig, kommer att köra järnet ikväll.
Han: Det har du rätt i, men jag är rädd.
Jag: Du måste våga ta chanser, leva det liv som du vill leva. Vad har du att förlora?
Han: Vet inte.
Jag: Börja med att hoppa bungy jump eller gör något annat galet! Du kommer inte att ångra dig.
Han var tyst och det fick mig att inse. Han lever inte för kicken precis som jag. Han vågar inte ta chanser, visste inte vad han en gång hade att hämta hem. Visste inte vad han hade under någon timme och som han aldrig kommer att ha igen, du trodde att du hade mig men det hade du aldrig. Du fick en sista chans och jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.


För någon som du, kan jag lämna allt jag har

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen


piccadilly circus in the middle of the night


Som vi brukar säga det - ''det kommer bli galet''

Hur ska det gå?


Nu åker jag till stan igen för biologilektion innan innebandyn.
jag ska sakna dig imorgon


och jag sitter vid fönstret i mitt rum

Jag pluggar på, kämpar på jobbet, har fotbollsträningar och spelar innebandy. Kom hem från jobbet för ett tag sen och nu sitter jag hemma med en kompis och tittar på tv. Under de senaste dagarna har flera kompisar öppnat sig, berättat saker som jag aldrig trodde att att jag skulle få höra av dem, hemska saker som de har varit med om. Jag är glad för förtroendet och hoppas samtidigt att jag aldrig, och då menar jag aldrig behöver vara med om några liknande saker. Jag finns här för er. Ni är bäst.

te amo


tonight we gon'be it on the floor



Dance the night away
Live your life and stay out on the floor
Dance the night away
Grab somebody drink a little more
La la la la la la la la la la la la la la
Tonight we gon’ be it on the floor
La la la la la la la la la la la la la la
Tonight we gon’ be it on the floor

I know you gotta clap your hands on the floor
And keep on rocking work it up on the floor
If you’re a criminal kill it on the floor
Steal it quick on the floor
On the floor
Don’t stop keep it moving put your drinks up
It’s getting ill it’s getting sick on the floor
We never quit we never rest on the floor
If… I may die on the floor
Cos… London to Ibiza
Straight to L.A. New York
Vegas to Africa

Dance the night away


YOU KNOW WE ARE SUPERSTARS, WE ARE WHO WE ARE


Dagarna svischar förbi men det känns fortfarande som att sommaren är långt borta. De senaste dagarna har det blivit både sommartänkande och planerande. Jag längtar. Jag har även färgat håret en nyans mörkare, once you go black you never go back.

Two pics




L.A. Miami New York
Say no more get on the floor
Live your life and stay out on the floor
Dance the night away
La la la la la la la la la la la la la la
...
Tonight we gon' be it on the floor

meant to be?

Somebody tell me why
Two lovers in love can't make it
Just what kind of love keeps breaking a heart?
I know they say if you love somebody
You should set them free (so they say)
But it sure is hard to do
And I know they say if they don't come back again
Then it's meant to be (so they say)

Jag lever

Jag lever. Har haft mycket att fixa efter resan bara. Har haft det underbart.

Jag reste all by myself (buss, flyg, tåg, buss, buss, tunnelbana, buss, buss, flyg, buss- oh my god- gick super). Var i Cambridge hela tiden och sen var vi i London över dagen. Punting, festnatt på diverse olika place (som slutade i en av Cambridges absolut finaste studentlägenheter), shopping, middag på Jamie Olivers restaurang, sett flera college, ny vänskap, många skratt, yoga, jacuzzi, mys, party, starbucks och välbehövligt girl talk. 

Bilder kommer under kvällen! 

RSS 2.0