se på oss nu, livet är vårt

Gårdagskvällen var great. Barrunda på söder med grymt sällskap. Stockholm är vackert när jag är med dig. Vid lunch idag var det samling på IP för match mot Märsta, underbar seriepremiär med 6-1 seger! Bra kämpat tjejer och shit vilken säsong det här kommer att bli!:D Ikväll ska jag ta det lugnt med familjen, grilla och mysa framför någon film. Ser framemot imorgon som kommer att bli en bra dag.


Järngänget

On the train

Nu sitter jag här på tåget igen efter äventyr i Dalarna. Hälsat på en allt för ofta saknad vän. Det har varit galet kul, åkt moppe genom hela Hedemora samtidigt som folk vände sig om när vi åkte förbi, räddat katten från hustaket med hjälp av stege, myskväll framför film & talang, stek på Lappens, solat, chillat på bryggan vid sjön och bara haft det allmänt grymt! Måste göras om snarast. Har iglesias sjungandes i öronen samtidigt som några killar framför mig sitter och pratar om helgens planer. Jag är snart framme, det här kan bli bra.

---

Det blev lunch på BK och sen mösspåtagning i skolan idag med dom bästa. Sen satt vi en park och chillade på gräset med muffins och annat gott och pratade om livet. Nästa vecka blir galen med två skivor, middag och annat kul. Ikväll ska jag in till stan, vad vi ska hitta på vet jag inte än, men det blir nog bra. Stockholm är förändrat, det är mycket som har hänt, ja här finns kärlek som känns.


Jag skrev en låt ikväll, någon gång ska jag visa den för dig



Jag har kärlek I bröstet
Och Gitarren I min hand
Pennan på fickan
Och jag skriver ditt namn
Och Himmelen är klar
Och solen är varm
Sjön den ligger blank
I Riddarfjärds famn
Det sjunger I hjärtat
När jag viskar ditt namn
Det sjunger I hjärtat när jag viskar ditt namn

Solen lyste på dig och mig idag

Efter en helkväll på jobbet sitter jag och drömmer tillsammans med Melissa Horn, Winnerbäck, Maggio och Sofia Karlsson. Känner igen mig i nästan varenda text. Det går bra nu. Allt kommer att bli bra tillslut. Det bästa har inte hänt än. Vi har skuggorna bakom oss och solen i ögonen.

Jag satt häromdagen och läste min tidning en dag som så många förut
Och jag tänkte på alla de drömmar man drömt och som en efter en tagit slut
Då såg jag en bild av en flicka, med en skadskjuten kråka i famn
Hon springer iväg genom skogen, så fort som hon någonsin kan.
Och hon springer med fladdrande lockar, hon springer på taniga ben
Och hon hoppas och tror och hon bönar och ber att det inte ska vara försent
För hon vet att det är sant att det som pappa har sagt, finns det liv är det aldrig försent



Låt det få va som en film åhh, Maggio levererar

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.
Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.
Kan vi inte vara nära bara en minut?
Är det nu, nu som det tar slut?
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.
Åh jag vill hinna säga allting innan jag ska gå.
Älskling vänta får jag bara sitta bredvid dig,
Det var han som ville kyssa mig.

Snälla bli min igen,
Låt det få va som en film åååh.
Snälla bli min igen,
låt mig få va kvar, ja låt de va.

Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort,
ingenting jag säger spelar längre någon roll.
ååh ställer mig i hallen tills jag fattat vad som hänt,
får jag ens ha kvar dig som min vän?
knyter mina skor och går tillbaka in igen,
åh sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem.
Letar efter nått att säga som kan ändra allt,
nått mer än det jag redan sagt.

Snälla bli min igen,
Låt det få va som en film ååh
Snälla bli min igen,
låt mig få va kvar, ja låt de va.


Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?











''You must be from out of space cause I can see the stars in your eyes. Jag saknar er så himla mycket''

Fotbollsträningen igår gick ganska bra, kul att Frida kom ner också. Mycket träning är tufft för kroppen men det känns bra ändå. Jag ska åka in till skolan om en timme för en kemilektion och lunch med Louise, sen är det träning ikväll igen. One call away





a new day has come

Det är otroligt hur mycket kan ändras på bara en helg. Jag lever livet fullt ut och tänker göra det en lång tid framöver. Igår var det fotbollsmatch i Norrtälje och jag var med i startelvan. Spelade helt okej i första halvlek men i den andra kändes det mycket bättre. Lyckades spela hela andra trots att jag fick en ordentlig spark på ena knät av en motståndare och nästan hoppade ut på ett ben i första halvlek, men lite kylspray räddade matchen. Vi spelade riktigt bra och det var glädje på planen, den känslan har jag inte känt tidigare bland oss, grymt kul trots att vi förlorade med 3-2.

Direkt efter matchen tog jag mig in till stan för bio igen och den här gången blev det Sucker Punch som var konstig men avslutades med bra citat som både jag och mitt sällskap gillade. Vi gick sen runt i stan i någon timme. Genom Gamla stan, Kungsträdgården och alla möjliga vägar vid vattnet. Mysigt att gå genom Gamla Stan när det var så lite människor ute och här och där satt det någon som spelade gitarr. I helgen har jag avslutat ett kapitel som har tagit så mycket tid från mig, jag är gladare än någonsin just nu.

Just nu har jag precis ätit en mozzarellaciabatta och druckit smoothie. Snart är det fotbollsträning som gäller. Life is good. Faith, hope and love. P

Victoria's Secret










'' I sommar ska jag köpa en Victoria's Secret bikini i USA- to die for''

Solat på gräsmattan hela dagen i bikini och surfshorts, efterlängtat och dessutom med en spansk radiokanal i bakgrunden, bäst. Har under kvällen suttit med Emma och tittat på kläder och butiker som vi vill köpa/gå in i när vi är i USA i sommar. Victoria's Secret är ett måste. Ska köpa något om jag så måste stå över 10 andra saker, gosh.

Solbrillorna är på och jag njuter

Ligger ute och chillar på altanen i solen, helt underbart. Lyssnar på spansk radio från Malaga, nostalgi & längtan. Känns nästan som jag är där nu. Känner mig nästan lika fri för stunden men bara nästan. Tänkte på dig extra mycket igår och jag kan inte sluta sakna dig. Stort tomrum. Åh vad jag saknar dig.

you had me at hello




''I'll never talk again, Oh boy you've left me speechless
You've left me speechless so speechless''

Vilken dag. Speechless. Avslutades med promenad, middag och bio inne i stan. Hade inte kunnat bli bättre. Inatt somnar jag gott. Love, P


Can I take a picture of you, so I can show Santa just what I want for Christmas.

Under gårdagskvällen överlevde jag 90minuters spel i Bollstanäs mot ett lag som var mycket bättre än oss, vilket resulterade i rusher och kämpande. Nästan hela andra halvlek var vi dessutom bara tio på plan. Orkade knappt köra hem efter matchen, benen bar inte. Tur att Gro var med. Gick upp tidigt, tidigt imorse, lite över halv sex,  fodrade och släppte ut hästarna, somnade om en kort stund för att sen vid kvart i åtta gå ut till stallet igen. Gäster och sen åtta timmars pass på jobbet. Min kropp är sjukt trött och jag kan knappt stå upp. Hoppas att imorgon blir en bättre dag, kan sluta hursomhelst.

  • Can I have directions? ["To where?"] To your heart.

  • Don't wish for it, work for it

    De senaste dagarna har jag haft filmkväll med en vän, strosat runt på djurgården med en glass i ena handen, suttit nere vi havet och njutit, längtat och tänkt tillbaka, fått nya favvo låtar som spelas hela tiden, solat i flera timmar vilket resulterade i ett bränt ansikte, gått promenad över ängarna med bästa, planerat med en vän, längtat till Miami, ätit lunch med mamma och sis på vapiano, suttit i timmar vid Stureplan, stekt, kämpat, varit i stallet, shoppat och framför allt njutit av vädret.

    Det börjar klarna sig nu, snart kan jag se klart
    vägen är lång och det är en bra bit kvar
    men det är du som är som en sommarkväll i juli

    Your life, your choice


    ''Steker på Sture''
    Åkte in till skolan vid tio för att luncha lite med Louise som så många underbara gånger förut och sen hade jag en lektion. Mötte sen upp mamma och Emma på Sture för att äta pasta Funghi på Vapiano, grymt. När vi kom hem fixades allt med hästarna och efter det fotbollsträning i Vallentuna som gick bättre än på mycket länge! Galet taggad inför imorgon, nu kör vi! Den här veckan blir bara bättre och bättre.

    Forget the risk. Take the fall. If it's what you want then it's worth it all.

    You made me who I am from the words you say. Underbar dag som avslutades med en kväll som jag så länge behövt och längtat efter. Vi satt vid ån och forssen igen, precis som vi gjorde för sex år sedan. Fortfarande du och jag, genom eld. Pratade minnen och andra saker som bara behövde sägas. Våra samtal är ungefär som då fast på ett annat sätt, svårt att förklara men vi är likadana som på den gamla tiden. Kvällar som denna kommer jag att komma ihåg hela livet. Att sitta med en barndomskompis bredvid vattnet , äta middag, godis och dricka krusbärs-sockerdricka. Finns det något bättre?



    Cause today was a good day

    Bra dag, väldigt bra dag. Började med hästarna sen shopping (köpte drömjackan!), sen back to work i fyra timmar. Sen ringde M och vi tog trådgårdsbilen till ån och fiskade precis som back in the days, så underbart. Efter det fotboll i sporthallen, show. Jag har vårkänslor och just nu leker livet.





    Hey italiano, hey

    Got a friend


    Kind of love you guys<3 Genom eld
    Att vara med er är som att springa över en sommaräng utan att bli trött. Tack för att ni finns!

    Ikväll var Cathis här och åhh vad kul det var att se henne igen! Middag spikad under lovet och imorgon blir det kanske fotboll.

    Love, P

    I wanna boom bang bang with your body-o











    Åh vad ni är bra!


    It's a good thing tears never show in the pouring rain




    It's a good thing, tears never show in the pouring rain
    As if a good thing ever could make up for all the pain
    There'll be no last chance to promise to never mess it up again
    Just a sweet pain of watching your back as you walk
    As I'm watching you walk away
    And now you're gone it's like an echo in my head
    And I remember every word you said

    It's a cold thing you never know all the ways I tried
    It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
    And now you're gone it's like an echo in my head
    And I remember every word you said

    And you never were, and you never will be mine
    No, you never were, and you never will be mine

    For the first time, there's no mercy in your eyes
    And the cold wind is hitting my face and you're gone
    And you're walking away
    And I'm helpless sometimes
    Wishing's just no good
    Cause you don't see me like I wish you would

    There's a moment to seize everytime that we meet
    But you have always keep passing me by
    No, you never were, and you never will be mine

    but nostalgia always wins

    äntligen lov. äntligen fredag. Ikväll blir det filmkväll och filminspelning med en bunt vänner! Måste även gratta min bästa vän en gång till på sin 17-årsdag! Helt sjukt vad gamla vi blir. Det känns som igår när vi fyllde 12 och 13 år gamla, då vi cyklade runt och gjorde galenskaper, då vi sprang och köpte likadana kläder under våra shoppingturer, då vi drömde stort och visste att ingenting kunde stoppa oss. back in the days. Jag saknar ibland det gamla på alla tävlingar men nostalgin blir lättare när jag vet att vi har hela livet med minnen att skapa tillsammans framför oss. Tack för att du finns.



    fyra år gammal bild, på väg mot äventyr i Danmark, helt klart värt att minnas

    wooop wooop

    Det har hänt mycket på kort tid. På några dagar har jag dansat med en manlig Pocahontas, varit nära att få en toalettsits i huvudet av Dr.Mugg på dansgolvet när han skakade rumpa, bildat danståg med två galna killar, haft en helt grym kväll med mysigt girltalk före tillsammans med Vikoria och Frida, ansökt till högskolan, skrivit arbete om muskler, jobbat osv. GALET.
    peace


    peace

    Peace.
    It does not mean to be in a calm place
    where there is no noise, trouble our hard work.
    It means to be in the midst of those things
    and still be calm in your heart.

    I was wide awake in a sleeping town

    den här dagen kanske är en sådan som du sa, en dag värd att minnas. en dag vi kommer tänka tillbaka till med leenden på våra läppar. allt funkade som plus och minus tillsammans.klockrent.

    det är vi. det är vi med lyckan mitt i sorgen.


    Jagskagöraalltjagnågonsindrömtom





    Jag har mött motgångar förut. Förstår inte hur det här kunde ta så hårt. Måste kämpa och måste ha kul. Ikväll ska jag leva livet som om jag aldrig gjort det förut, jag ska dansa bort alla bekymmer med två av dom bästa jag vet.


    Vill vara sådär glad just nu

    I'll spread my wings- and I'll learn how to fly










    ''Vi satt på altanen idag och sistaminuten pluggade som vi gjort så många gånger förut''

    Satt ute på altanen idag och pluggade tillsammans med Melissa, Winnerbäck, Hoffmaestro och Findus. Sjukt mysigt förutom kemin som bara var tvungen att göras. Kroppen är trött efter fyra timmars träning igår, men på ett sätt känns det bra. Vi förlorade matchen med 1-0 men det var vi som hade hela matchen, dom hade nästan inga skott på mål. Jag hade ett superläge och fick till ett bra skott men målvakten flög upp och gjorde en otrolig räddning, men så är det ibland. För övrigt både längtar jag och saknar på samma gång-så att det gör ont.

    Imorgon blir nog en bra men stressig dag som avslutas med skiva på kvällen tillsammans med Viktoria och Frida! Äntligen dags att visa vad vi går för-kommer att bli galet. Annars längtar jag till lovet näsa vecka då jag ska sitta på bryggan och äta vindruvor precis som förut, titta på film tills ögonen värker, göra sushi, åka till forssen- fiska och bara vara.

    peace, P

    Gissa vad du glömde, den hänger runt min hals



    Det är vår och varmt
    och fullt med folk på stan
    och jag har köpt nya solglasögon
    och gömt mig i dom hela dan

    Det är ljust snart, jag vet
    men än så känns det kallt
    och gissa vad du glömde
    den hänger runt min hals
    jag önskar att jag var en sån
    som inte tänker alls


    hemsk dag

    helveeete!

    I'm back on track

    Har varit sjuk sen i fredagskväll, sovit nästan hela tiden sedan dess, kul helg! Nu sitter jag och försöker plugga samtidigt som jag tittar igenom Spanien bilder från 2009, känns som igår. Helt sjukt vad mycket som har hänt sen dess. Saknar!




    Turbulence





    Nu

    Släppte ut hästarna och gav dom mat klockan sex, somnade om till nio, mockade, stressade till jobbet, kastade i mig en cheeseburgare, jobbade i tre timmar med konstant rush och kaos, åkte hem, ställde in middagen på Vapiano, fixade allt med hästarna, krattade kanterna på ridbanan tills jag fick båsor och skavsår på hela händerna (var är mannen när man väl behöver honom liksom?;)), fixning, stor chokladbit och nu sitter jag här. Ska försöka fixa sista minuten plugg så att morgondagen löser sig, inte en enda lugn minut idag och dessutom har jag träningsvärk sen innebandyn igår. Men jag taggar samtidigt lite smått inför matchen imorgon och inför showen imorgon kväll. Det här ska nog lösa sig. Du säger att du minns, men det var för länge sen för att ens komma ihåg.
    peace


    På andra sidan jorden, på andra sidan stan


    Vad du än gör, vad du än tänker på, hoppas jag att du har det bra. Det du inte vet är att jag tänker på dig precis nu.

    Det har varit en bra dag. Jag och Viktoria gick till KH på håltimmen och satt där i drygt en timme. Konstant prat om allt mellan himmel och jord, något som jag värderar oerhört högt och behöver mer än någonsin just nu. På tisdag köör vi, skiva med 90-tals tema, kommer att bli galet det är det enda jag vet. Jag har bestämt mig nu för att satsa den sista tiden, måste både ha kul och kämpa. Jag vet precis vad du känner, fast du aldrig sagt ett ord, du har viljan att bli större men här är du redan stor. Ska jag våga ta chansen?

    Love, Paulina.


    På andra sidan jorden, på andra sidan stan
    Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
    För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
    Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

    Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
    Jag drar mig sakta undan och solen följer med
    Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
    Det regnade idag och det finns en mening med det

    Har du en famn för mig?
    Var du än befinner dig?
    Har du en famn för mig?

    Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
    Att det regnade idag och jag tackar dig för det


    let them go.


    back to 2006-2007


















    Känns som igår


    every summer has a story




    hur ska det gå?

    sjunger Melissa Horn och det undrar jag med. Grym brud förövrigt, tröttnar aldrig på hennes låtar. amazing En av hennes konserter senare i år är såå bokad. Kommer aldrig glömma kvällen på söder i somras, magiskt. En av de bästa kvällarna den sommaren och jag tror nog att alla i publiken höll med. Galen stämning.

    jag ska aldrig mer berätta sanningen för någon som saknar förmågan att förstå.
    det blir bäst så.


    Minnen som aldrig suddas ut






    Jag minns mina somrar som underbara. Tror inte att det är någon som inte har varit värd att minnas. Att första riktiga sommarkvällen cykla till sjön för att bada, fiska och grilla något med sina bästa vänner, att känna den första varma vindpusten mot sina bara sommarben. Att sätta på sig slitna jeanshorts och en magtröja, att gå längs stranden med en bra låt i lurarna, att läsa en bok i hängmattan, att lägga ut en filt på gräsmattan och vara kvar där resten av dagen, att dricka kalla smoothies på den varmaste dagen på hela sommaren. Att sätta sig på flygplanet och gå ur när det är ännu varmare, att åka lite på skateboarden fast man inte kan, att galoppera längs ängen med maskrosor som precis slagit ut. Att få åka in till stan för att bara vara och gå in på olika caféer hela dagen, att åka trampbåt, att jaga varandra på en sommaräng för att sedan ramla och börja skratta. Att åka vattenskidor, att surfa och att vara brun.

    Sommaren, jag väntar på dig.

    Vilka är era bästa sommarminnen?

    He is a rebel with a tainted heart





    G-star, to die for

    Var jättetrött imorse och sjukanmälde mig för att hinna jobba med mitt arbete om muskler, har kommit en bra bit nu. Åt lunch med mamma i Täby C och spanade in G-stars nya kollektion och den är helt grym, mitt absoluta favoritmärke. Skulle kunna köpa allting i hela butiken.  Kom tillslut hem med ett par mörkblåa chinos och en tröja med USA tryck från BB som hade storrea i butiken. Nu blir det lite plugg igen innan jag ska till Täby med Emma som ska klippa sig och sen är det middag som gäller. Senare ikväll är det fotbollträning till klockan tio och då lär jag vara död. See you later, love P.

    And he's got my name
    Tatooed on his arm
    His lucky charm,
    So I guess its okay
    He’s with me
    And I hear people talk
    Trying to make remarks
    Keep us apart
    But I don't even hear
    I don't care
    Cause mama im in love with a criminal

    du är glad, det har jag sett på din statusrad







    Like we did on the beach last summer
    When the rain came down and we took cover
    Down in your car, out by the pier

    Laughing loud on a carnival ride, yeah
    Driving around on a Saturday night
    I can go out every night of the week

    You said pick me up at three a.m.
    You’re fighting with your mom again
    And I’d go, I’d go, I’d go

    meet me in the pouring rain


    whatever it takes

    Försöker samla alla tankar tillsammans med allting som händer runt omkring mig, det är mycket nu. Jag kämpar på som aldrig förr och tänker framåt. Skolböckerna ligger i en stor hög framför mig och just nu är de som snö i maj, oönskade. overload. Ska snart ställa mig och laga en italiensk middag till familjen, mys.

    för att ibland är det de enda jag önskar
    att bara få se ditt ansikte igen
    att bara få höra din röst

    jag minns allt med glädje
    och med hopp
    vi stod i samma skor
    det var som att vi känt varandra i hela livet
    men inte ens för en tiondels sekund

    jag drömde om dig inatt




    Mohombi you just saved my day

    En morgon av kaos men är äntligen i skolan, lång dag idag. Fotbollsträningen igår gick bra, först möte i en timme sen nästan två timmars träning i regn. På söndag är det match. Idag är det plugg som gäller, vad helgen bjuder på mer vet jag inte helt säkert än , men jag längtar. Jag vill och hoppas vara den du tänker på när det blir vår.









    Mohombi, nya låtar 2011.

    Under the coconut tree we stay
    watch as the night turns into day
    We let the fire be the light
    Sky is the floor tonight

    Love, P

    I wrote a song for you, is that ok?







    Look at the stars,
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    Yeah they were all yellow,

    I came along
    I wrote a song for you
    Foto: Emma Axelsson

    THUMBS UP







    från toppen till botten (men det var kul att se dig iaf)



    ''En helg i England, när det var du och jag mot världen''

    Träningen igår var grymt kul, tack pappa, Salinas, Paulinho och Niklas för grymt spel! Fick tillbaka glädjen igen och spelet var faktiskt riktigt grymt, show på hög nivå från oss alla. Det som hände häromnatten var att en Uggla satt längst upp i flaggstången hemma och hoade så det ekade över hela gården mitt i natten. Det som inte gjorde det bättre var att katterna satt ute på verandan, mardrömsscenario på hög nivå. Den var stor, sjukt stor och det lät när klorna raspade mot knoppen på flaggstången.

    Idag började jag min dag med kaos på hög nivå, skulle träffa Ebba vid halv tolv vid svampen men vaknade vid fem över elva hemma på gården. Kastade mig upp och gjorde mig iordning, tog moppen(!) till busshållplatsen, första gången som jag körde den på sjukt lång tid. Låset fungerade inte och det var påväg att sluta i katastrof. Ebbas mobil fungerar inte i Sverige och det gjorde så att vi knappt hittade varandra. Under dagen har jag varit på Kenyas ambassad, gått genom Humlegården, varit på vaccination och ätit en helt underbar lunch på Vapiano-Stureplan med Ebba.

    Så kul att ses igen, har ju gått lite drygt två månader sen jag hälsade på henne i Cambridge. Då hade vi en underbar helg, värd att minnas. Yoga, jacuzzibad, festande med stort F, middag på en grym italiensk restaurang i London och på Jamie Olivers, passionsfruktsmojito, punting och mycket,mycket mer. Nu vet jag inte när vi ses igen, augusti känns så långt bort just nu!:(

    När jag kom hem från den sena lunchen på Vapiano, stressade jag till jobbet och jobbade sen till 21, nu ska jag sova och drömma mig bort. Jag ska göra allt förutom att tänka på dig, det borde jag iaf.

    "Jag ska gå ut och dansa varje kväll.
    Jag ska gå ut i gatljuset,
    dj, gör så att han och jag kan flyga hela tiden''

    från andra sidan vägen var vi som främlingar för varann

    Saker och ting börjar visa sig nu och min magkänsla hade visst rätt igen. Det är ofta så att jag vet vad som ska hända innan det faktiskt händer, blir inte förvånad längre. Om några timmar blir det en tur med moppen hem till en vän, innan det middag&plugg. Just nu: Veronica Maggio på högsta. btw, läsarna ökar varje dag, kul!

    säg mig
    var det bara så det såg ut
    var våra blickar kopior av varandra
    sa det samma svar
    yesyesyes


    off to work

    Nu åker jag till jobbet, jobbar till 16. Berättar sen om en sjuk grej som hände inatt.

    Vad jag bryr mig om nu
    är att du kommer nära mig
    även om det är försent att älska dig
    Vad jag bryr mig om nu
    är att från samma säng
    lyssna till samma regn

    Vad jag bryr mig om nu
    är att få ut dig ur skallen
    är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
    den tar slut från kyss till kyss
    Vad jag bryr mig om nu
    är att aldrig ge hjärtat rakt ut

    Vad jag bryr mig om
    är att höra dig andas
    veta att du är nära
    förlåt, nu slutar jag


    Private party to the dawn

    Hämtade H vid tjugo över sju imorse och åkte till Åva för att skriva högskoleprovet som jag tror gick bra:)
    Träffade personer från min gamla klass och Julia från jobbet, blev så glad av att se henne! Känns så galet länge sen som man gick i nian. Var nervös över att ta emot avslutningsrosen på scenen och ha klackar på balen. So long time ago, so many memories, men trivs mycket bättre med allt nu. Utan tvekan. Är en helt annan person. Blev sen god middag i Täby C med F.

    Nu sitter jag och nostalgilyssnar på musik som jag upplevt mycket till. Minnena tar aldrig slut och just idag ska jag tänka tillbaka och uppleva allt igen. Jag tror att ni precis som jag känner att det finns vissa saker som ni bara skulle vilja få uppleva en gång till, känna känslan, glädjen, styrkan eller vara med just den personen på den platsen igen. Jag saknar, minns och längtar till framtiden på samma gång. Sitter nog fortfarande kvar här imorgonbitti.


    minnen av aprilhimlen


    Och hon sa:
    Egentligen är du inte kär i mig
    Och egentligen
    är det okej med mig
    För jag blir aldrig kär i nån
    Sånt där är slöseri med tid...
    Men då slösar vi bort våra liv
    (jag tänker alltid på dig i april)

    Ge mig en kyss innan du går
    att bygga en dröm på
    En kyss innan du går
    En kyss att bygga en dröm på

    Jag var ingen
    Du var aprilhimlen

    Som jag minns den...
    och som jag minns dig...

    Och jag hoppas att du kan se mig nu
    Och jag hoppas att du....
    hör mig nu

    whoever said happiness is sunshine never danced in the rain





    en lite bildbomb från plojfotot

    Jag var ingen, du var aprilhimlen


    Jag mötte våren tre månader för tidigt, behöver jag säga att jag saknar det, och dig?

    Jag känner mig lycklig, olycklig, glad och arg på samma gång. Vet att jag måste kämpa för att klara den sista tiden till studenten men det är svårt. Imorgon skriver jag högskoleprovet och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Annars försöker jag att pussla ihop tiden för att få den att räcka till för allt som fyller mina dagar. Igår var jag galet taggad på match, idag är jag bara besviken, känns orättvist.

    Snart har jag fysik igen och efter det tror jag att jag ska åka till innebandyn och göra några mål bara för att. Behöver det mer än någonsin just nu samtidigt som jag tror att livet egentligen inte skulle kunna vara så mycket bättre än det är nu. I'll be okay, just not today. Vill göra så mycket på samma gång, men mest av allt vill jag sitta vid vattnet med en paraplydrink i ena handen och det nyaste numret av Elle i den andra. Snart så, inte långt kvar.
    Och Frida jag hoppas att du läser det här, vi saknar dig i skolan, snart måste vi luncha på BK igen, just like the old times.

    Jag var ingen, du var aprilhimlen.

    RSS 2.0