Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning while dancing in the rain.

Denna skoldag var totalt onödig då det enda vi gjorde var att lämna in våra böcker och städa skåpet. Det var först då som jag förstod att det faktiskt är skolavslutning nästa fredag. Nästa fredag lämnar jag det gamla bakom mig,  de 10 åren tillsammans med samma människor avslutas och jag går vidare. Längtar verkligen till något nytt men jag har alltid lite svårt att släppa vissa saker. Kommer bli blandade känslor.

om du lämnade mig nu

right now is the right time


''Minnen som alltid kommer att finnas kvar''
Är så glad över att du finns i mitt liv. Blir liksom så mycket bättre då. Nu ska jag efter en heldag på jobbet och ett dygn med dig, äta en god middag, se på film och sista minuten plugga. En uppsats, en labbrapport och två prov kvar sen är jag fri och halvvägs till USA. Mindre än tre veckor kvar.


Där ska jag hänga i tio dagar av dom tre veckor som vi är borta, gosh.


en kväll att minnas

oj oj oj vilken helg det har varit hittills! Balen blev helt galet grym i fredags. Gjorde iordning mig hemma och sen var nästa stopp hemma hos I där vi samlades en hel bunt, tog bilder och sedan åkte vidare till balen. Där väntade tvårättersmiddag och om jag bara hade vetat då hur bra kvällen ändå skulle bli. När musiken väl sattes igång gick jag knappt av dansgolvet, stod längst fram vid rökmaskinen och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Bildade danståg med ett helt killgäng som jag aldrig träffat förut, dansade galet tillsammans med tjejerna och bara släppte loss, levde livet. Stannade kvar till stängning och det har fått sina följder, jag kommer fortfarande knappt nerför trappan ;) Helt spårad kväll. Igår blev det grillkväll vilket var riktigt mysigt!


COCONUT TREE

Kvällen blev bra och vi fyra hänger ihop med silvertejp, precis som det ska vara. 


Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst. jag sitter ensam här och undrar vart vi hamnar härnäst.

Dagarna försvinner bakom mig och imorgon är det den sista riktiga skoldagen! lycka. Imorgonkväll är det även bal, hoppas på en rolig och galen kväll. xx


jag skulle låta min blick möta någon annans i en främmande stad

när allt känns som i en film. om jag skulle se det här från ett annat perspektiv skulle jag bli förvånad och undra vart orken kom ifrån. styrkan, som min vän nämnde idag, den finns där och den är stark. enormt stark. den ger aldrig upp och nu är hoppet större än på ganska länge. hoppet om allt, allt som finns i livet. hoppet om att en dag vakna upp med solen utanför fönstret, lyckan inombords, att med med musik i öronen springa längs havet som varje morgon den veckan och som aldrig tidigare. jag minns det som alla gånger tidigare. hur vi sprang längst havet i somras, barfota med solbrända ben, tillsammans och ingenting kunde stoppa oss. jag hoppas på en favorit i repris. jag skulle låta min blick möta någon annans i en främmande stad.

IKVÄLL ska vi göra som vi brukar göra, jag och ni

Blommorna har slagit ut igen och jag sitter i köket bredvid Emma som sjunger med i Winnerbäcks låtar om livet, hon och texterna är vackra båda två. Jag ska än en gång sätta mig i bilen och köra till en person som betyder så mycket, Louise. Vi har gjort så mycket och vet mycket om varandra. Minns speciellt den där kvällen innan jul när vi gick på hemmafest i dina trakter. Vi gick den långa vägen hem istället för att ta bussen, tittade knappt på tabellen, vi visste att vi behövde den där timmen för att prata ut om allt som hänt. Vi hade varsitt pumpande hjärta, hoppfulla inför framtiden.  Nu några månader senare var det just den kvällen som förändrade ditt liv på ett bra sätt, du träffade T. Jag är så glad för din skull. Jag lärde mig något annat, att aldrig kasta hjärtat rätt ut för ett stup, aldrig lita på någon innan man vet att det är rätt. Det är svårt för det kan man aldrig veta, men jag har lärt mig att vara försiktigare. Man ska inte ha personer runtomkring sig som inte gör en glad och gör livet till en bättre plats att leva på. Den här sommaren ska jag leva livet, göra saker som jag tycker om och umgås med personer som gör mitt liv till en vacker plats. Och vänner det ser bra ut så här långt. Med sjukt bra kompisar, den bästa familjen och med en snygg man vid min sida hade inte den här sommaren kunnat börja bättre än såhär. Vi hörs snart igen, om jag nu överlever nattens bravader. Du berättade att du saknade mig inatt, jag saknade dig med.

Love, Paulina

if you get a chance- take it, if it changes your life- let it


'' Pembroke College i England, saknar det och dig''
I'm back, var ett tag sen sist. Mycket har hänt. Visste inte vad jag sökte efter men fann en hjärtevän. Du har vänt mitt liv upp och ner. 20 maj är ett bra datum, då blev det du och jag. Nedräkningen inför Florida pågår förfullt och jag längtar mer än någonsin, det kommer att bli så bra. Om några veckor åker jag rullskridskor på Miami Beach strandpromenad, det är sjukt.  peace

the show must go on









Några bilder från Cabarén.

'' Du kan ringa mig sen när du är på fyllan om något år, jag finns alltid här för dig''

kan du så kan jag

Det har hänt väldigt mycket på sistonde, har inte hunnit stanna upp utan tiden har bara försvunnit. Jag har bland annat dansat som ghettobrud och gjort lyft till Dirty Dancing inför en publik på ungefär 300 pers, tagit en lång moppetur längs ängarna, räknat dagarna till skolavslutningen, känt att slutet av detta skolår är nära = blandade känslor, sparat pengar till Miami, nya favoritlåtar, varit på fotbollsmatch, mött motgångar, varit lycklig, solat, chattat med en saknad vän, tandläkaren, skrattat när man verkligen inte får, saknat min S, slutar aldrig att förvånas av människor, planerat inför sommaren, haft massvis av nationella prov, längtat och varit på ställen som jag vet kommer framkalla nostalgi och enormt mycket saknad.


'' Tro mig, kan du så kan jag''
Jag kommer komma ihåg dina ord länge, believe me.
Du är bra du.

jag drömde om dig inatt






Ni är bäst

Träningar, match(förlust), sista minuten plugg, saknad, längtan, tagg inför drömresan som snart är här(!), sms och studentskiva. Lite av det som mitt liv bestått av de senaste dagarna. Jag är lycklig men stressad. Snart studenten.

You make me wanna call you in the middle of the night.
You make me wanna hold you till the morning light.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.
I know this is a feeling that I just can’t fight.
You’re the first and last thing on my mind.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.

the time of my life

Vaknade med en värkande hals imorse, fick lite smått panik inombords eftersom jag verkligen inte får bli sjuk just nu. Cabarét på onsdag!! Ska dansa som ghettobrud och vara dansare till ''The time of my life'' från Dirty dancing. Kan bli galet. Nästa vecka kommer bli bra! woopp wooop


JAG SKA BÖRJA FÅNGA DAGEN


Stressigt pass på jobbet, tvåtimmars fotbollsträning, nedräkning, hallon, lunch med dom bästa, kemi, nattligt sällskap, biologi, stek på altanen, sms och reggae. De två senaste dagarna i ord. Jag däremot är speechless, på ett bra sätt. Love, P.

''Smsade: jag hade velat ha en kram av dig precis just nu. Han svarade: om du hade varit här hade du fått tusen''

replay



 Låten som går på repeat just nu, galet bra. Snart en tur med moppen i solen. xx

solen sken för oss idag

Härlig dag som för mestadels har spenderats i solen, helt underbart. Sommarkänslor på hög nivå. Mycket plugg den här veckan, två inlämningar och fyra nationella prov. Bara att kämpa på, snart steker jag at Miami Beach. Musiken var på medan jag och sis solade på altanen idag, pratade om allt mellan himmel och jord. Vad skulle jag göra utan dig?


.

Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down

Giving up doesn't always mean you are weak, sometimes it means that you are strong enough to let go.

Sitter här med en uppsats som ska skrivas framför mig men jag finner varken motivation eller koncentration. Drömmer mig bort till en sandstrand och till dig. Inte långt kvar till sommarlovet och oj vad jag längtar.



I'm standing here until you make me move, I'm hanging by a moment here with you



''They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding''

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist. I'm still alive but I'm barely breathing. Jag har dansat till tidig morgon på min egen studentskiva tillsammans med dom bästa, vi spårade igen och det blev galet lyckat. Den natten avslutades på donken innan vi gick och la oss trötta med ben som dansat väldigt mycket. Jag är så glad över att ni finns i mitt liv. Jag har vunnit något och förlorat något annat, min bästa vän är borta ur mitt liv föralltid. Sista gången jag såg dig bar jag in dig för att du inte skulle ligga ute och frysa med den höga febern, du kämpade för ditt liv. Snälla följ med mig ut till stallet igen, gå en promenad med mig och lek, sitt med mig på altanen när vi är ensamma hemma bara en sista gång. Vi kommer alltid att vara tillsammans i mitt hjärta. Vi hade ett speciellt band du och jag, något som jag aldrig kommer att ha med något annat djur. Du fick fler liv än någon annan katt, du gick igenom så mycket i ditt liv. Together forever, never apart, maybe in distance but not in heart. Annars är det kärlek i luften och ikväll är det match. Love, P.


nedräkning

Om sex veckor sitter jag på planet till Miami! Har en känsla av att det kommer bli en av de bästa resorna jag har gjort någonsin! Kommer fara runt på massor av ställen och bara njuta, shoppa och göra galenskaper. Helt klart min drömresa just nu. Snart drar vi!







LÄNGTAR

Studentmiddag









några bilder från studentmiddagen häromdagen.

I hate goodbyes

Jag känner mig tom. tom tom tom  Vad hände egentligen? En sak hann inte ens landa innan nästa dök upp. Det har knappt gått någon timme men saknaden växer något extremt inom mig. Det är tufft nu men jag vet att du har det bra nu. Det är svårt att tänka tanken ens, att det har hänt. Det känns inte som det, det känns som för bara någon dag sedan. Då var läget förändrat, nu är nu. Det kommer ta ett tag att vänja sig vid tanken och saknaden kommer att vara svår. Jag kan inte förstå hur mycket som kan hända på bara två dygn och hur tre stycken farväl kan ske på bara några timmar. En rullgardin drogs ned framför mina ögon igen men jag tänker inte ge upp. Måste försöka landa nu. Känns helt obeskrivligt. Jag vill bara spola tillbaka tiden. Livet är hårt. Tack för allt du har gjort och det gör fruktansvärt ont inom mig att veta att du inte kommer finnas vid min sida längre, kommer kännas tomt. Tack igen, du var utan tvekan något av det bästa jag hade och någonsin kommer ha. forever in my heart. jag saknar dig så det gör ont.

ALL IN








Gårdagens skiva blev lyckad eftersom vi alltid har det så kul när vi är med varandra. Dans till in på småtimmarna tillsammans med en fröken och en vampyr, kan inte bli annat än grymt. Dagen började med lektion i skolan och sen tog jag pendeln till bästa Viktoria där vi såg på film, åt muffins, middag och pratade. Vi drog sen vidare till Frida med Be my bad boy, be my man. Be my week-end lover. But don't be my friend, dunkandes på högsta volym i bilen, minne livet ut. Vi är bra du och jag, sjukt vad kul man kan ha. Hos Frida fixades det sista och sen drog vi vidare ut i Stockholmsnatten, till Viper Room närmare bestämt. Mycket dans blev det och sen nattligt besök på donken i Upplands Väsby på vägen hem. '' Vi är på Stureplan! Nej på Sturegatan'' haha, shit.

Tre timmar sömn och sen upp igen för specialidrottslektion i skolan som var inställd, fortsatte vidare hemåt och nu sitter jag här. Det blir två jobbiga farväl och sen är det dags igen vår alldeles egna skiva ikväll, jag hoppas att du kommer. Vi ska göra det vi är bra på ikväll, spåra.

Love, P

vår sista dans

I många år har vi varit ett team. Ett oslagbart sådant. En relation som jag bara hade kunnat drömma om för många år sedan. När jag tänker tillbaka på alla år kan jag inte låta bli att le, du gjorde min värld och det var kärlek vid första ögonkastet. Det tog bara några timmar innan du hade en stor del av mitt hjärta. Du kommer alltid att vara väldigt speciell för mig och jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt. Hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. Alla sagor har ett slut och våran saga är tyvärr inget undantag.

Jag kommer alltid att titta tillbaka på våra hundratals bilder tillsammans med värme inombords. Tack för allt. Tack för att du finns. Vi kanske kommer vara ifrån varandra i avstånd men aldrig i våra hjärtan. Saknaden kommer bli galet stor och många tårar kommer att falla från mina kinder. jag älskar dig föralltid, älskling


Tusen bitar

Tanken av att inte ha dig vid min sida skrämmer mig, du är allt.

Inatt är månen full, den speglar sig i gatan, den lyser som guld, in genom fönstret där vi sitter bredvid varann.

Vi möttes på centralen för att gå vidare mot båtarna och åka Djurgården runt. Sen gick vi till Friday's på Sture där vi avslutade en grym kväll innan vi skiljdes åt på centralen igen. åh vad du är bra.

jag vet inte vem du är
var du kommer ifrån
är du en räddande ängel
eller en förlorad son
jag vet inte vad du gjort i ditt liv
ta det försiktigt
för det är mitt hjärta du håller i din hand


RSS 2.0